INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUNDERLAND

Costel Pantilimon a fermecat una dintre legendele lui Sunderland: "Iubesc să-l văd în poartă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 decembrie 2014 17:51

Costel Pantilimon a închis perfect poarta lui Sunderland în meciul de sîmbătă contra lui Chelsea (0-0).
Laudele au început să apară imediat pentru performanţa de a nu primi gol de la echipa cu cel mai bun atac din Premier League. Nial Quinn, unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria lui Sunderland, a fost impresionat de portarul român.

"Sînt fericit să văd echipa jucînd bine, iar Gus Poyet merită toate laudele pentru ceea ce face. Lee Cattermole i-a condus în teren, John O'Shea şi Wes Brown au fost fantastici în spate. Şi iubesc să-l văd în poartă pe Pantilimon. E un om uriaş şi nu e o surpriză că au început să nu mai primească goluri cu el între buturi", a spus Quinn în presa engleză.

Vezi şi: VIDEO L-a scos din minţi pe Jose Mourinho! Meci mare făcut de Costel Pantilimon în faţa liderului Chelsea, 0-0

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
holland
holland  •  02 Decembrie 2014, 08:25

e a 3a zi in care scrieti despre Patilimon despre acelasi meci. Omu a aparat la o singura faza, restul meciului l-a dormit in poarta. Nu stiu ce tot il laudati atata. O sa vedeti ca etapa urmatoare gafeaza de se curata singur. Nu este prima data cand face un meci bunicel, presa il salta pana la slavi si dupa aia gafeaza in 3 meciuri consecutiv.

jgionea
jgionea  •  01 Decembrie 2014, 23:03

Ma bucur ca toti cei 5 postaci de pana acum sunt favorabili lui Panti...Nu cum se intampla la postarile cu Vlad Chiriches...Panti este un jucator foarte placut...Este modest si are parca bucuria de a juca a unui copil de pe maidanul copilariei mele ...Imi aduc aminte ca acum vreo 2 saptamani, Panti a avut de aparat un penalty.S-a dus aproape de jucatorul advers care urma sa execute penalty-ul si l-a tachinat vorbaret si glumet...Apoi in momentul executiei , de pe linia portii a aratat cu degetul in dreapta , dar a plonjat pe partea stanga...A ghicit partea , dar din pacate ,mingea a trecut pe sub el..FORZA PANTI!

grid
grid  •  01 Decembrie 2014, 22:04

Să ne bucurăm pentru Panti. Chiar e un om uriaș. Succes!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează