INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

"Dacă Marica marca, Stuttgart cîştiga"

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Cotidianul Bild consideă că unul dintre motivele pentru care VfB Stuttgart a pierdut ultimul meci de campionat, cu Hamburger SV(1-3), ţine de ratările atacanţilor.

 

"Marica nu va uita cu siguranţă prea curînd minutul 59 al partidei. Atunci, în situaţie de singur cu portarul, el a expediat balonul pe lîngă poartă. Dacă marca, VfB ar fi luat conducerea pe tabelă, cu 2-1".

Şi "tricolorul" e amărît din cauza acestei situaţii: "Am avut o mare ocazie, am irosit-o. Dar data viitoare voi trimite balonul în plasă".

"Data viitoare" nu va fi în nici un caz în etapa din week-end, cu FC Koln. Marica a luat al 5-lea cartonaş galben şi e suspendat.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
 •  16 Februarie 2010, 16:20

Marica ästa nu e fotbalist pe care te poti baza.Nu afost Donetz s-au päcälit nemti cand lau cumparat pt cä are nevoie de 6-7 ocazi clare panä obaga o datä,este foarte slab si la nationala nu putem sä ne bazä pe el .Nare stofä de atacant,e rapid si atat nu are luciditate in joc.

 •  16 Februarie 2010, 15:54

BINE CA AI STIUT SA DAI GOL UNIRII...RATANGIULE!!!EXACT LA ASTA M AM GANDIT...ATUNCI TI AI GASIT SA DAI SI TU UNUL DINTRE CELE 3 SAU 4 GOLURI ANUALE ALE TALE!!!!IN REST..SA FII SANATOS SI ITI DORESC SA SCAPI DE GHINION

nel_man2006
nel_man2006  •  16 Februarie 2010, 15:19

Marica esti varza!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează