INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KUBAN KRASNODAR

Dan Petrescu pare că nu mai are soluții la Kuban: "N-am mai fost niciodată într-o asemenea situație"

Articol de - Publicat luni, 15 august 2016 00:00

Coșmar pentru Dan Petrescu în Rusia. Ultima etapă, 1-4 cu Himki. E pe locul 20 în liga a doua rusă, cu 4 puncte în 7 runde! El are ”lanterna”

În 2012, Dan a părăsit Krasnodar pentru o aventură la Dinamo Moscova. A lăsat în spate o echipă de locul 6 în prima ligă rusă, calificată în cupele europene. După patru ani, s-a întors la Kuban și a descoperit un dezastru. O prăpastie din care nu reușește să mai iasă. O formație fără suflet, distrusă psihic. Ultima în divizia secundă!

"Mai jos de atât e imposibil"

Șapte etape, 0 victorii, 4 egaluri, 3 înfrângeri. Sâmbătă, pe terenul lui Himki, cel mai dur eșec din acest start de campionat: 1-4, cu trei goluri încasate în repriza a doua.

"N-am mai fost niciodată într-o asemenea situație și nu înțeleg ce se întâmplă", a declarat Petrescu după lovitura din week-end. "Nu e doar o cauză, sunt mai multe. Dați vina pe toți, pe antrenori, pe conducători, pe jucători!".

Cu Himki, "nici n-am putut să respirăm în meci. Problemele sunt complexe la Kuban. E nevoie de toți cei din club pentru a depăși acest moment critic. Oricum, mai jos de atât e imposibil. Suntem ultimii".

3 goluria înscris Kuban-ul lui Petrescu în primele 7 etape; a primit 9 goluri

Dan&Kuban 2016-2017

  • 0-0 cu Spartak Nalcik (d)
  • 1-1 cu Luci Vladivostok (a)
  • 0-1 cu Spartak Moscova II (d)
  • 1-1 cu Tosno (a)
  • 0-0 cu Tambov (d)
  • 0-2 cu SKA Habarovsk (a)
  • 1-4 cu Himki (d)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează