INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Dragoş Grigore găsit vinovat pentru sezonul catastrofal al lui Toulouse: "Românul brutal e un eşec"

Grigore (stînga) îl faultează în careu pe Fabinho. Penalty pentru Monaco // Foto: MediafaxFoto/AFP
Grigore (stînga) îl faultează în careu pe Fabinho. Penalty pentru Monaco // Foto: MediafaxFoto/AFP

Articol de - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 decembrie 2014 21:54

Fundaşul central, 28 de ani, are 5 cartonaşe galbene în 16 meciuri, fiind al 6-lea într-un top al celor mai avertizaţi jucători din Hexagon.

Criza lui Toulouse e alarmantă. Locul 15 după 18 etape, cu doar 20 de puncte şi 28 de goluri primite, a treia cea mai slabă apărare din Ligue 1. Pierzînd zece meciuri, de 7 ori în ultimele 9 etape!

L'Equipe susţine că trei jucători sînt vinovaţi: Dragoş Grigore, Aguilar şi Ben Yedder. Pe "tricolor" îl asaltează reporterii francezi: "Românul e un dublu simbol. Cel al unei recrutări internaţionale foarte discutabile şi al unei defensive în criză de încredere". Şi totuşi, "startul estival a fost promiţător, dar de atunci suferă teribil".

L'Equipe mai are ceva de spus: "Mai îngrijorător, brutalul Grigore, care e al şaselea cel mai avertizat fotbalist din campionat, cu cinci avertismente, nu-şi poate calibra atacurile asupra adversarilor. Ultimul exemplu, tacklingul care a provocat un penalty la 0-2 cu Monaco".

Şi Dragoş e în pericol să-şi piardă postul. TFC caută un stoper pentru mercato din ianuarie. Dacă nu-şi revine, va fi trecut pe bancă.

3 este nota cea mai mică primită de Grigore în L'Equipe în Ligue 1 (note de la 1 la 10)

"Jocul de cap al lui Grigore e bun, însă se implică mereu tardiv în dueluri şi e un eşec la pasa lungă, deşi aceasta era anunţată drept o mare calitate" (L'Equipe)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 15:55

L'Equipe mai are ceva de spus: "Mai îngrijorător, brutalul Grigore, care e al şaselea cel mai avertizat fotbalist din campionat, cu cinci avertismente, nu-şi poate calibra atacurile asupra adversarilor. Ultimul exemplu, tacklingul care a provocat un penalty la 0-2 cu Monaco". __ bai, L'Equipe... toti fundasii si inchizatorii romani sunt atehnici, brutali, ciomagari si vai de .. steaua lor. grigore e mic copil pe langa cotonogari de clasa precum luchin, gardos, moti, muresan, bourceanu, latodovleacovici, papp, cordos, etc niste ciomagari, asa e.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Decembrie 2014, 13:13

Asta ni-i fotbalul. Grigore este, totusi, unul dintre foarte putinii titulari intr-un campionat vestic. Cat va mai fi titular si el. Aprecierile gazetarilor francezi sunt corecte. Limitele lui sunt bine evidentiate. Fotbalul nostru nu mai produce jucatori de calitate de foarte multa vreme.

domodo
domodo  •  21 Decembrie 2014, 12:35

eu unul am mai scris ca NU INTELEG CE CAUTA UN JUCATOR RUDIMENTAR CA SI GRIGORE LA TOULUSE!!!niste interese l-au adus chiar si la nationala dar....o sa vedeti ca din franta va pleca "cu coada intre picioare"!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează