INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRANADA - ESPANYOL 1-1

Echipa lui Gâlcă a remizat chinuit cu Granada: ”Un autogol a evitat dezastrul”

Gâlcă o poate salva pe Espanyol de retrogradare // FOTO Guliver/GettyImages
Gâlcă o poate salva pe Espanyol de retrogradare // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 16 martie 2016 00:00

Gâlcă s-a întors cu un punct de la Granada (1-1) și acesta e unicul lucru pozitiv pentru Espanyol din meciul de luni seară.

Catalanii se mențin la 7 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat chiar de ultima adversară, care a jucat încă din minutul 28 în zece oameni și a marcat în ambele porți!

"Sunt mulțumit pentru egal, nu și de joc. Ne-au dat gol în cel mai bun moment al nostru pentru că ne-am relaxat după eliminare. Ne-au lipsit însă fotbaliști importanți", a explicat antrenorul român.

Espanyol s-a salvat datorită unui autogol (82), Miguel Lopes deviind la colțul scurt șutul trimis de Hernan Perez. La două minute după prima sa mare ocazie, ratată de Mamadou (a scos portarul).

"Partidă de uitat pentru Espanyol. O echipă lipsită de idei, dar norocoasă, a jucat foarte prost și a ratat ocazia de a fi ca și salvată"
Sport, cotidian catalan

0 meciuricu poarta intactă a terminat Espanyol în cele 8 deplasări cu Gâlcă pe bancă. Catalanii au primit în total 22 de goluri

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  16 Martie 2016, 11:06

Pana si voua va sta in gat acest antrenor si nu inteleg care este motivul !! Punctele sunt numai 5 intre Espanyol si primul loc retrogradbil, iar acest punct in deplasare cu o contracandidata este foarte important. Daca era vorba despre alt antrenor roman, stiti voi care, ati fi deschis editia cu o stire de prima pagina. Pana una alta, Galca antreneaza in cel mai important campionat de fotbal, in timp ce alti "mari" antrenori raman in modestul nostru campionat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează