INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ELVEȚIA

EXCLUSIV Papp a vorbit despre experiența petrecută la Steaua, la 6 luni de la plecarea în Elveția » Cum s-a înțeles cu Gigi Becali + detalii după meciul cu Partizan

Articol de , - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 11:58

Paul Papp nu s-a ferit să vorbească într-un interviu în exclusivitate pentru GSP despre perioada petrecută la Steaua. De ce crede că a plecat și cum a decurs relația sa cu patronul Gigi Becali. 

- La plecarea de la Steaua ai spus că nu mai erai dorit de anumite persoane. La cine te refereai?
- Nu este frumos să arunc cu noroi și să scuip într-un loc unde am trăit momente foarte frumoase. Ce a fost a fost! Am plecat, sunt fericit, celor de la Steaua le urez multă baftă și sănătate. Atât, nimic mai mult.

- A fost cea mai mare presiune din viața ta să joci la Steaua?
- Deloc. E o senzație unică să joci și să dai gol la primul Derby de România și să-i bați cu 3-0 pe cei de la Dinamo în fața a 40.000 de oameni. Extraordinar! Îmi pare rău că mi s-a pus o etichetă greșită după acel meci de la Belgrad, apoi, la cea mai mică greșeală, am fost out. În România nu e omenește să greșești. Din păcate.

- Cum a decurs relația ta cu patronul?
- Cu domnul Gigi Becali am avut o relație bună, am vorbit de câteva ori cu dânsul. După meciul de la Belgrad, mă încuraja. E un om bun. Spre final, după egalul cu Dinamo din Ștefan cel Mare, când a marcat Bicfalvi de lângă mine, fiindcă a sărit mai sus, lucru ce se poate întâmpla, n-am mai avut voie să joc. Am pierdut și Euro 2016 cu ocazia asta. Am renunțat la trei salarii ca să am undă verde să plec! Așa funcționează lucrurile în România, din nefericre. Respectul și principiile sunt moarte și îngropate. Puneți un zâmbet amar după această afirmație.

- Cât de mult te-au afectat criticile?
- Nu mă interesează, nu mă afectează ce spune lumea. Contează ce crede familia despre mine, antrenorul, colegii. Nu mi-au plăcut niciodată minciuna și lipsa de apreciere! Îmi plac oamenii corecți, care-ți spun în față ceea ce cred. Bărbătește.

Citește în ediția tipărită sau în platforma digitală întreg interviul cu Paul Papp. Cum este viața în Elveția, ce spune despre echipa națională și de ce refuză să discute cu colegii despre fotbalul românesc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează