INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

EXCLUSIV Rednic a analizat situația celor trei români din Belgia: "Asta le stă în gât belgienilor, că puteau să ia alți jucători cu banii ăștia" » Jucătorul care s-a adaptat cel mai bine

Foto: Facebook/RSC Anderlecht
Foto: Facebook/RSC Anderlecht

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 10:08

Mircea Rednic a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în care a analizat situația celor trei fotbaliști români care evoluează în Belgia.

Tehnicianul lui Mouscron este de părere că marea problemă a lui Stanciu este suma de transfer pentru care a fost adus la Adnerlecht, îi sfătuiește pe Răzvan Marin să aibă mai mult tupeu și consideră că singurul care s-a adaptat a fost Alex Chipciu.

Despre Stanciu: "Săracul, are problema asta cu transferul mare, de 10 milioane de euro. Asta le stă în gât belgienilor, că puteau să ia alți jucători cu banii ăștia, că câr, că mâr! Sunt sigur însă că se va impune ușor, ușor".

Despre Chipciu: "A fost singurul care s-a adaptat repede datorită stilului și caracterului lui. A devenit un om important pentru Anderlecht".

Despre Răzvan Marin: "I-am spus că-i trebuie mai mult tupeu. Aici trebuie să pui piciorul în prag. M-a surprins că nu l-am văzut să bată o lovitură liberă, mai ales că are un șut foarte bun. Nu-i lăsa pe alții! Nu, tată, iei mingea și faci treaba! Eu, la început, mă bucuram ca jucător când băteam un out, că ăștia nu-mi dădeau o minge".

 Interviul complet, în care Rednic face dezvăluiri despre situația de la Dinamo și vorbește despre lupta la titlu, îl găsiți în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  07 Martie 2017, 16:52

Deja plang belgienii dupa banii dati pe teapa de Stanciu!

10154099813529868
Cami Nebi  •  07 Martie 2017, 11:15

Situatia celor trei fotbalisti romani care evolueaza in Belgia?Si eu care credeam ca avem patru jucatori in Belgia,dar probabil ca Dorin Rotariu are alta nationalitate.Demirel Nebi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează