INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Rednic a început lupta pentru salvarea de la retrogradare » A transferat un atacant din Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 16:21

Aflat pe ultimul loc în Belgia, Mircea Rednic încearcă să o salveze pe Mouscron de la retrogradare.

Antrenorul român a început campania de transferuri aducându-l pe lituanianul Deivydas Matulevicius, din postura de jucător liber de contract. Atacantul și-a reziliat contractul cu FC Botoșani și va semna cu belgienii în cel mai scurt timp, urmând să plece mâine cu echipa în cantonamentul din Spania.

"Noi am început pregătirea, iar mâine plecăm în Spania. Pe 21 începem campionatul. L-am adus pe Matulevicius, care este singura noutate din lot. Va semna cu noi. Nu voi mai aduce alți jucători din România, doar din străinătate", a declarat Rednic în exclusivitate pentru GSP.RO.

Mutarea a fost intermediată de impresarul Bogdan Apostu, ajutat de Luana Rednic.

350.000 €este cota lui Matulevicius, potrivit transfermarkt.de

Din informațiile GSP.RO, Matulevicius a semnat un contract pe 6 luni, cu opțiune de prelungire.

"Cred că Mouscron a reușit un transfer important. Au adus un atacant foarte bun, care îi va ajuta să-și îndeplinească obiectivul. Mă bucur că l-am ajutat pe Mircea Rednic, care l-a dorit mult. Am reușit să reziliem contractul cu Botoșani, cărora le mulțumesc pentru înțelegere.

Au respectat dorința jucătorului de a evolua într-un campionat mai puternic. Este un atacant care evoluează constant la echipa națională și va fi un câștig pentru Mouscron", a zis Bogdan Apostu în exclusivitate pentru GSP.RO. 

"Sunt foarte fericit că am semnat cu Mouscron. Este un pas mare pentru mine și pentru cariera mea. Le promit tuturor că voi da tot ce pot pentru a ajuta echipa la fiecare joc", a zis Matulevicius

Pentru postul de atacant, Rednic îi mai are pe Mulici, Ferber și Diedhiou. După 21 de etape, Mouscron are 12 puncte, având 3 victorii și 3 egaluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Ianuarie 2017, 19:51

si avand in vedere ca a vrut sa ia un varf de careu din liga 1 cred ca optiunea 1 a fost Bizonul, dar nu s-a inteles cu Dinamo asa ca s-a razbunat trimitandu-l la steaua. doar o parere.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Ianuarie 2017, 19:49

Matulevicius ala e varza rau. Mai bine lua pe unul care misca acolo cat de cat. La Botosani e Golofca ala care e bunicel daca se ordoneaza un pic in joc.

brandremist
brandremist  •  07 Ianuarie 2017, 17:51

Mai bine-l lua pe Bud. Și un portar, ăla de-l are acum e de Chiajna, nu de Campionatul din Belgia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează