INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Fiorentina a cîștigat, 2-1 cu Carpi, dar presa nu-i iartă lui Tătărușanu pasa care a dus la golul oaspeților » A luat o Lasagna

Lasagna îl execută pe Tătă, care a bifat și o intervenție bună, la șutul lui Mancosu (20) // Foto: Guliver
Lasagna îl execută pe Tătă, care a bifat și o intervenție bună, la șutul lui Mancosu (20) // Foto: Guliver

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2016 00:00

”Tricolorul” le-a replicat ziariștilor în zona mixtă: ”Pentru mine contează doar opinia antrenorului, nu polemicile din afara terenului”.

Un lucru e clar. Ciprian Tătărușanu n-are admiratori printre jurnaliștii italieni. Nici unul nu-i dispus să-i treacă cu vederea vreo eroare, cît de mică. Sau să-i găsească circumstanțe atenuante.

Miercuri seară, în Fiorentina - Carpi 2-1, meci cîștigat de gazde în prelungiri (90+3), Kevin Lasagna i-a dat un gol, egalînd la unu pentru oaspeți în minutul 73. Marele vinovat a fost coechipierul său, Tomovici, dar încondeiat s-a văzut și "tricolorul".

La o minge trimisă înapoi, "Tătă" i-a pasat colegului sîrb în marginea careului. Însă Tomovici, în loc să caute o rezolvare simplă, a încercat să scape prin dribling de adversarii care l-au atacat. A pierdut balonul, iar Lasagna a marcat: 1-1.

"Pasa lui Tătărușanu a fost riscantă", au comentat Gazzetta dello Sport și publicația online "Violanews.com", convinse că el ar fi putut evita primul golul, degajînd pur și simplu în loc să-și pună coechipierul sub presiune.

Reacția portarului român: "Pentru mine contează doar opinia antrenorului, nu polemicile din afara terenului".

"Pentru portar, un meci jucat pe ploaie, ca-n seara aceasta, e dificil. Balonul alunecă foarte ușor"
Ciprian Tătărușanu, portar Fiorentina

5a fost nota primită de Tătărușanu în Gazzetta dello Sport. Violanews.com i-a dat 5,5

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează