INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Fiorentina îi caută înlocuitor lui Mutu

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 15:50

Revoluţia din lotul toscan de la vară l-ar putea afecta şi pe "Briliant". La Nazione dă şi 3 variante: argentinianul Palacio, uruguayanul Ramirez şi peruanul Farfan


Viitorul lui Mutu pare tot mai departe de Fiorentina. Zvonurile unei despărţiri de clubul toscan au fost alimentate azi şi de analiza făcută de La Nazione privind lotul pentru sezonul viitor. Alături de Montolivo, Vargas şi Gilardino, scoşi la vînzare de Viola pentru a scoate bani, fraţii patroni Della Valle iau în calcul şi plecare lui Mutu. Semn că Fiorentina proiectează o mică revoluţie în vară.
"În locul românului există deja trei ţinte: Palacio de la Genoa, alături de Ramirez de la Bologna. Cea mai bună ipoteză de achiziţie rămîne însă Farfan de la Schalke", a scris cotidianul toscan.

"Montolivo ar urma să fie substituit de Palombo şi Parolo, cu Fernando (Porto) ca alternativă. Pe postul lui Vargas concurează Taiwo şi Armero, cel mai greu de ajuns fiind la Kolarov. Iar dacă între cei plecaţi va fi Gilardino, clubul viola şi-a fixat trei obiective: Matri, Amauri sau Vucinici", a detaliat aceeaşi sursă strategia de mercato.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ravanelly
ravanelly  •  21 Aprilie 2011, 22:26

patroni lui fiorentina nu vor cumpara niciodata acei jucatori pt ca nu vor sa investesca prea mult desi sunt printre cei mai bogati din lume!

forzzainter
forzzainter  •  21 Aprilie 2011, 19:50

va plecat giladrino nu mutu!

46and2
46and2  •  21 Aprilie 2011, 17:22

si-a pus tinte prea mari fiorentina, o echipa de mijlocul clasamentului in al 4lea campionat din europa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează