INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO

Florin Andone a primit o scrisoare impresionantă de la un tânăr fan valencian: "Sunt mai emoționat decât Tom Hanks în Saving Private Ryan înaintea Invaziei din Normandia"

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 00:00

Florin Andone, 23 de ani, este o revelație în Spania. E golgeterul lui Deportivo (7 reușite) și jucătorul lunii decembrie în LaLiga, depășindu-l în "finală" pe Messi.

Atacantul echipei galiciene are fani în toată Spania. De curând, a primit o scrisoare din Valencia, dezvăluită de Digi.

"Te voi susține până la moarte"

"Când scriu, sunt mai emoționat decât Tom Hanks în Saving Private Ryan înaintea Invaziei din Normandia", începe Josep, un tânăr de 18 ani. "Te admir din 2015, când jucai la Cordoba. După un meci cu Granada, ai spus că ești slab și nu poți da o pasă. Am descoperit un băiat incredibil, care oferă totul până la capăt. M-ai impresionat. Am învățat de la tine să nu renunț niciodată".

Adolescentul continuă: "Am aflat de pe Wikipedia că vii de jos, și azi ești în vârf. De aceea mi-ai devenit idol. Și sunt mândru că idolul meu e un exemplu de constanță, de progres și de sacrificiu". Încheind: "Pasiunea mea pentru tine nu se va termina niciodată. Te voi susține până la moarte".

"Am plâns de bucurie după ce am făcut o poză cu tine și cu tatăl meu. Am fost cel mai fericit copil din lume"
Josep, fan valencian al lui Andone

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sooos1ck
sooos1ck  •  28 Ianuarie 2017, 12:01

Chiar ca a plecat de jos si cel mai important, nu s-a infectat cu mizeria din fotbalul romanesc!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Ianuarie 2017, 10:47

..)))))))))))))))) ala il vrea.)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează