INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPERANŢELE FOTBALULUI ROMÂNESC

Gazeta a găsit la Madrid speranţele fotbalului românesc » Citeşte povestea puştilor care evoluează la Real

Dani Lenghel +1   FOTO
Dani Lenghel

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 aprilie 2014 15:27

Gazeta Sporturilor a avut un trimis special în capitala Spaniei, la turneul de juniori în care s-a impus Real Madrid. La gruparea madrilenă joacă şi doi jucători români, portarul Dani Lenghel şi mijlocaşul David Vraciu.

Lenghel şi Vraciu au cîştigat la categoria lor, 12 ani. Cei doi români sînt antrenaţi de un fost mare fotbalist al clubului, Jose Maria Gutierrez Hernandez, "Guti".

În Gazeta Sporturilor de astăzi, dar şi pe platforma Gazeta Digitală, puteţi găsi povestea completă a celor doi juniori.

"Real Madrid este cel mai mare club din lume, avem condiţii asemănătoare cu echipa mare. Totul e perfect", spune portarul Dani Lenghel.

Băiatul lui Zinedine Zidane e chiar căpitanul echipei unde evoluează Lenghel şi Vraciu!

Citeşte în Gazeta Digitală reportajul complet realizat de către Răzvan Luţac la Madrid!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
kondorul
kondorul  •  21 Aprilie 2014, 00:39
Postat de ipocritul pe 19 Aprilie 2014, 15:37

Sunt multi copii ca ei , dar ce , voi credeti ca vor veni sa joace pentru Romania ?!

Daca sunt remarcati de cine trebuie sa fie si nu mai functioneaza regula ´´NEPOTISMULUI´´, puteti fi sigur ca vor juca pt. nationala, daca vor fi chemati , la final este visul oricarui fotbalist sa faca parte din nationala Romaniei !

kondorul
kondorul  •  20 Aprilie 2014, 17:43
Postat de bnkb pe 20 Aprilie 2014, 02:27

Zidane are patru baieti, nu unul. iar trei dintre ei sunt la academie la Real Madrid.

I-mi cer scuze ca ma repet , dar Zidane , ade 4 baieti si toti patru joaca in pepiniera lui Real Madrid !SURSA SIGURA !!!

kondorul
kondorul  •  20 Aprilie 2014, 17:39
Postat de bnkb pe 20 Aprilie 2014, 02:27

Zidane are patru baieti, nu unul. iar trei dintre ei sunt la academie la Real Madrid.

Pentru cei care nu stiu, este o onoare sa fii parte din pepiniera lui Real Madrid chiar si numai o luna sau doua . Concurenta pt. a face parte din acest club este infernala , de altfel daca va uitati pe siteul oficial a lui Real Madrid , veti gasi doar cate 22-24 de copii la fiecare nivel de varsta incepand cu cei de 6 ani , asa ca pt acesti doi tineri fotbalisti tot respectul cuvenit, si la cei 2 ani , respectiv 4 ani ,in Real Madrid sa se adauge multi alti !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează