INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

Gazzetta dello Sport: "Cîştigul Chivu"

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Ziarele italiene consideră că reintrarea lui Cristi Chivu la Inter, după operaţia suferită la cap pe 6 ianuarie, l-a scăpat pe antrenorul Jose Mourinho de multă bătaie de cap.

 

"Întoarcerea românului e un mare cîştig. Mai întîi, pentru că în meciul cu Livorno a dovedit acelaşi entuziasm şi aceeaşi implicare de dinainte de accidentare. E OK din toate punctele de vedere, deci îi  poate rezolva lui Mourinho problema fundaşului stînga, acutizată de indisponibilitatea lui Santon. Totodată, îl eliberează pe Javier Zanetti, care revine astfel în linia mediană", sună analiza cotidianului Gazzetta dello Sport.

Chivu a jucat 77 de minute la 3-0 cu Livorno şi a fost aplaudat la scenă deschisă de cei 54.000 de spectatori prezenţi pe Giuseppe Meazza. El e anunţat titular la Inter şi sîmbătă, în derby-ul cu AS Roma de pe Olimpico.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează