INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

George Puşcaş, după debutul în Serie A: "Îi mulţumesc lui Roberto Mancini" » Ce l-a dezamăgit pe atacantul român

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 18:14

George Puşcaş a debutat astăzi pentru Inter şi în Serie A, în meciul contra lui Sassuolo, scor 1-3, după ce în urmă cu cîteva zile jucase pentru prima dată în echipa mare a italienilor în meciul din Cupă împotriva Sampdoriei.

Atacantul român în vîrstă de 18 ani nu a jucat decît 12 minute, după ce l-a înlocuit pe Palacio şi a vorbit pentru site-ul oficial al nerazzurrilor unde s-a declarat fericit.

"Sînt foarte fericit că am jucat şi îi mulţumesc antrenorului pentru posibilitatea pe care mi-a dat-o. Sînt fericit că am debutat, dar trist pentru felul în care a decurs partida. După golul lui Icardi am fi putut egala şi chiar să cîştigăm, dar a venit acel penalty şi asta a fost", a spus George Puşcaş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
edy91
edy91  •  01 Februarie 2015, 20:14
Postat de superstar23 pe 01 Februarie 2015, 19:01

Articol publicat acum o ora si niciun comentariu. Nicio jignire, niciun "Cap de Cal" ? :)

Daca puneau la titlu "un atacant dorit de Steaua a debutat in Serie A' sigur ar fi existat si cateva zeci de comentarii.. :))

cicos_claudiu1984
cicos_claudiu1984  •  01 Februarie 2015, 19:53

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

superstar23
superstar23  •  01 Februarie 2015, 19:01

Articol publicat acum o ora si niciun comentariu. Nicio jignire, niciun "Cap de Cal" ? :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează