INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAGI LA GALATASARAY

Hagi a semnat cu Galata de ziua fiului său, Ianis: "E cel mai frumos cadou!"

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Ianis Hagi îşi serba ieri a 12-a aniversare cu colegii de echipă de la Academie în timp ce tatăl său ţinea conferinţa de presă la Istanbul: "Sînt mîndru că tata s-a întors la Galata!".

Hagi n-a putut fi alături de fiul său, Ianis, care a împlinit ieri 12 ani. Juniorul radia: "M-a sunat tata înainte să intre în conferinţă, să-mi spună <La mulţi ani!>. E tot ce-mi doream. Mă bucur că a ajuns iar la Gala, mai ales că eu ţin de mic cu acesată echipă. E cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi", a spus emoţionat Ianis, care s-a născut chiar la Istanbul, pe vremea cînd Hagi evolua ca jucător la Galatasaray..

Sărbătorirea lui Ianis a avut loc la hotelul Iaki. Puştiul i-a avut ca invitaţi pe colegii săi de echipă de la grupa '98 a Academiei. A primit un tort şi un tricou inscripţionat pe spate cu "Ianis H."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dorubr
dorubr  •  23 Octombrie 2010, 11:26

Mai, tata, mai.... Individul asta nu este in stare sa inchege doua fraze. Habar nu are de gramatica, limbii romane. Incredibil, absolvent de facultate... cred ca banuim noi cum...

brod
brod  •  23 Octombrie 2010, 10:56

ce păcat că acest mare jucător nu are o minte pe măsura picioarelor sale!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează