INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Încă un avertisment pentru Tătărușanu: "Dacă nu scapă de momentele de confuzie, va fi înlocuit. Trezește-te!”

Tătărușanu închide ochii la șutul lui Floccari (dreapta), la 1-1 cu Sassuolo, pe 30 noiembrie // Foto: AFP
Tătărușanu închide ochii la șutul lui Floccari (dreapta), la 1-1 cu Sassuolo, pe 30 noiembrie // Foto: AFP

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 00:00

Cotidianul florentin știe că "românul a salvat rezultatul de mai multe ori. Dar acum, cu erorile care i-au adus atîtea critici, e și el în examen. Are șase luni la dispoziție".

A început foarte bine acest sezon. Atent și sigur, Tătărușanu a ținut poarta închisă în cinci din primele șapte etape, a fost apreciat de antrenorul Paulo Sousa și de specialiștii presei italiene. Și forma lui bună a continuat cît a rezistat și Fiorentina în vîrf.

"Viitorul e în mîinile lui"

După, a căzut o dată cu echipa toscană. Viola a pierdut de trei ori în ultimele zece meciuri de Serie A, iar Ciprian n-a mai fost omul care dă încredere apărării. A și greșit, primind 12 goluri în această perioadă. Și, în timp, numărul 12 atît de lăudat a ajuns numărul 12 atît de atacat.

Ultimul avertisment, ieri, în cotidianul La Nazione. "Tătărușanu are viitorul în mîinile lui. A salvat rezultatul de mai multe ori. Dar trebuie să scape de momentele de confuzie, care l-au adus în centrul criticilor", l-a atenționat Francesca Bandinelli într-un articol intitulat "Trezește-te!". "Altfel, va fi înlocuit la vară în poarta Fiorentinei. Sirigu vrea să plece de la PSG și poate semna la Firenze. Românul e și el în examen, are șase luni la dispoziție".

"Îndoiala e tot mai mare"

Site-ul violanews.com are și o variantă pentru sezonul 2016-2017 în poarta violetă. Sirigu titular și, în spatele lui, un goalkeeper tînăr, de perspectivă, promovat de la Academia clubului: "Pentru că îndoiala asupra lui Tătărușanu și a rezervei sale Sepe e tot mai mare".

"Tătărușanu, urmărit deja de mai mulți observatori străini, ar putea fi cedat în iunie dacă nu va avea continuitate în evoluții"
La Nazione, cotidian italian

11 meciurifără gol primit are Tătărușanu în 21 de runde disputate în acest sezon de Serie A

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  29 Ianuarie 2016, 13:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Ianuarie 2016, 12:44

...tatarusinea si a demonstrat valoarea ...mai mult nu poate ...

812031735500378
Ddanny Ddanny  •  29 Ianuarie 2016, 11:08

articol ***...cica inchide ochii la sut....***..toti inchid ochii de la distanta aia...inca odata ca nu va pricepeti la fotbal...cred ca *** autor joaca biliard....pedeapsa....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează