INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PORTUGALIA

Închis de Lazio » Săpunaru n-a găsit portiţa evadării de la Porto

Săpunaru mai are contract pînă în iunie 2013 cu Porto, care a plătit 5,5 milioane de euro ca să-l ia de la Rapid
Săpunaru mai are contract pînă în iunie 2013 cu Porto, care a plătit 5,5 milioane de euro ca să-l ia de la Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2012 23:00

Disperat să plece, fundaşul român a încercat în ultima zi de mercato să-şi găsească o echipă unde să plece împrumut. N-a reuşit, nici în Italia, nici în Turcia.

Săpunaru rămîne prizonier, cel puţin pînă la vară, la FC Porto. Ultima zi de mercato din iarnă nu i-a adus fundaşului român de 27 de ani transferul sperat. Deşi a încercat disperat, pe toate căile, mobilizînd impresari, prieteni sau rude, fostul rapidist a ratat mutarea în Italia sau Turcia!

Ştefan Radu l-a propus din nou la Lazio, iar lusitanii ar fi fost dispuşi să-l împrumute şi gratuit pînă la finele sezonului. Degeaba! Aseară, negocierile au eşuat iar, la fel şi varianta Beşiktaş.

Romanii îl monitorizaseră pe Săpunaru şi în vară, cînd, după transferul lui Lichtsteiner la Juve, căuta fundaş dreapta. Tratativele s-au blocat din cauza preţului cerut de FC Porto, 12 milioane de euro. Cum au oferit doar 5-6 milioane, italienii s-au orientat spre francezul Konko, mai ieftin.

Titular indiscutabil cu Villas-Boas, Săpunaru a picat în acest sezon în dizgraţia noului antrenor Vitor Pereira, care nu-l foloseşte de peste 3 luni şi nici nu-l mai convoacă. În plus, ex-rapidistul a ajuns şi a treia variantă pe dreapta, după Danilo şi Maicon, ultimul mutat din centrul apărării.

"Săpunaru venea la Roma ca să joace. Lazio ar fi făcut o achiziţie excelentă. E unul dintre cei mai buni internaţionali români. Inteligent tactic, se poate adapta în roluri diferite pe benzi" (Ivan Reggiani, impresar Săpunaru)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  01 Februarie 2012, 11:59

Ramine prizonier??

mooh
mooh  •  01 Februarie 2012, 04:55
Postat de aurelyan_13 pe 01 Februarie 2012, 04:22

Tunde-mi mielul te rog.Ca de oi vad ca te-ai saturat.

bravo; dute acum pe la stana sa-ti primesti portia de branza pe ziua de azi. OI! OI! OI!

aurelyan_13
aurelyan_13  •  01 Februarie 2012, 04:22
Postat de mooh pe 01 Februarie 2012, 03:05

"Deşi a încercat disperat, pe toate căile, mobilizînd impresari, prieteni sau rude, fostul rapidist a ratat mutarea în Italia sau Turcia!" .......pacat de el; il putea transfera vecinul de scara de la bloc. gesepe noua hartie igienica OI! OI! OI!

Tunde-mi mielul te rog.Ca de oi vad ca te-ai saturat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează