INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Indolentul Maxim » Reproșurile primite de internaționalul român de la antrenorul lui Stuttgart: ”Te-ai mișcat prea încet”

Maxim e din ianuarie 2013 la Stuttgart
Maxim e din ianuarie 2013 la Stuttgart

Articol de - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 00:00

Antrenorul Stuttgartului i-a reproșat ”tricolorului” că s-a mișcat ”prea încet” la intrarea pe teren cu Darmstadt, 2-0.

Mijlocașul de 25 de ani a fost introdus în minutul 31, în locul accidentatului Harnik, și a dat pasa decisivă la al doilea gol al șvabilor.

Stuttgartul a bifat duminică a 3-a victorie în campionat, 2-0 cu Darmstadt, însă antrenorului Zorniger i-a cășunat pe Alexandru Maxim. Și n-a ezitat să-l arate public cu degetul. Motivul?

Austriacul Harnik s-a accidentat în minutul 31, dar "tricolorul", cel desemnat să-l înlocuiască, a întîrziat schimbarea, nefiind pregătit, astfel că șvabii au jucat cîteva zeci de secunde în inferioritate.

"Trebuie să optimizăm aceste procese. Altfel vom avea de suferit", le-a spus Zorniger jurnaliștilor, vizibil iritat. Degeaba s-a revanșat Maxim cu assistul la golul doi. Antrenorul nu l-a menajat: "Vom regla totul în vestiar".

Românul a mai avut probleme la Stuttgart chiar cu tehnicianul care l-a adus de la Pandurii. În vara lui 2013, el s-a întors din concediu fără minimum de pregătire solicitat, iar Labbadia l-a ținut pe bancă în primele etape ale noului sezon.   

4, adică "suficient", e nota primită de Maxim în Kicker după 2-0 cu Darmstadt. Calificativele sînt de la 1 la 6, unu fiind cel mai bun

1.500.000 €anual e salariul mijlocașului de 25 de ani la Stuttgart, unde a prelungit în vară pînă-n 2019

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează