INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RAPID GHIDIGHICI

Ionel Ganea va antrena în Moldova la Rapid Ghidighici

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 21:55

Ionel Ganea va antrena formaţia Rapid Ghidighici din Moldova, mîine urmînd să fie prezent oficial de gruparea de peste Prut.

După o scurtă aventură în liga secundă din România, unde a fost principal pentru o scurtă perioadă la Dinamo II în sezonul 2009/1010, Ionel Ganea revine ca antrenor, de data aceasta în Republica Moldova. Fostul internaţional român va prelua echipa Rapid Ghidighici, unde evoluează doi jucători români, fundaşul Mădălin Militaru şi atacantul Alexandru Bălţoi.

În vîrstă de 38 de ani, Ganea va parafa înţelegerea în această seară, urmînd să fie prezentat mîine dimineaţă, la ora 11:00, în cadrul unei conferinţe de presă. Rapid Ghidighici ocupă după 22 de etape locul nouă cu 20 de puncte, la două puncte de ocupanta ultimului loc retrogradabil, Academia UTM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
aurelwas
aurelwas  •  27 Martie 2012, 09:27

Astăzi de la ora 11.00, Fotbal.md va transmite în direct conferința de presă în cadrul căreia va fi anunțat noul antrenor al echipei CSCA Rapid Ghidighici Ionel Ganea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează