INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ionuț Radu, oficial la Cremonese » Primele declarații ale portarului la noua echipă: „Vom face un sezon mare împreună”

Ionuț Radu // Foto: Imago
Ionuț Radu // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2022 14:15 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 15:26

Ionuț Radu (25 de ani) a fost prezentat de Cremonese, echipa nou-promovată în Serie A. „Sunt mulțumit de transfer și vin cu un mare spirit de sacrificiu”, declară portarul împrumutat de Inter Milano.

S-a terminat calvarul lui Ionuț Andrei Radu! După două sezoane și jumătate în care a fost mereu rezervă la Parma și extrem de puțin folosit de Inter, portarul român s-a transferat la o echipă în care speră să joace. 

Fostul căpitan al naționalei U21, care deja se antrena de câteva zile cu Cremonese, a fost prezentat astăzi oficial de nou-promovata în Serie A. A pozat în tricoul și cu fularul „grigiorosso”, alături de directorul sportiv Simone Giacchetta.

Ionuț Radu, la prezentarea oficială: „Forza Cremo!”

„Vin cu un mare spirit de sacrificiu și cu o mare dorință de a face lucruri bune, la fel ca echipa care a revenit după 26 de ani în Serie A. Sunt mulțumit pentru transfer și vom face un sezon mare împreună. Îi salut călduros pe toți suporterii lui Cremonese, îi îmbrățișez și Forza Cremo!”, sunt primele cuvinte rostite de Radu, după ce clubul i-a anunțat împrumutul „sec” până la finele sezonului viitor.

Ionuț Radu și-a redus salariul

Pentru a facilita mutarea la Cremonese, Radu și-a prelungit cu un an acordul cu Inter, până în 2024, și a acceptat și micșorarea salariului cu 400.000 de euro. De la 2,3 milioane la 1,9 milioane pe sezon, bani pe care cele două cluburi au convenit să-i plătească în cote de 50%. 

Ionuț a fost adus pentru a fi titular la Cremona, în condițiile în care Carnesecchi s-a întors după împrumutul de la Atalanta.

Cristi Munteanu îl consideră nepregătit pe Ionuț Radu: „El este urmașul, dar trebuie să joace”

Citește și alte știri despre stranieri:

Cel mai căutat tricolor în această vară » Patru echipe din Serie A se bat pentru transferul lui

Nicolae Stanciu a făcut din nou show în China: gol și assist în derby-ul orașului Wuhan

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
Hagicianul
Hagicianul  •  09 Iulie 2022, 10:55
Postat de ionescugeorge77 pe 08 Iulie 2022, 15:42

...da...cel mai bun portar al nostru a renuntat la o parte din salariu ca sa joace ...e un prilej de inflacarare morala pentru toti tinerii portari ai nostri ...e un prilej de o profunda meditatie pentru toti ...

Tarziu, foarte tarziu... Daca nu ar fi pus banii pe primul loc in ordinea prioritatilor timp de doi ani si jumatate si s-ar fi dus la o echipa unde ar fi avut oportunitatea sa joace meci de meci, ar fi acumulat aproape 100 de partide ca titular in loc de nici 5 cate a strans in acest timp. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata.

aberescu
aberescu  •  09 Iulie 2022, 07:26
Postat de ionescugeorge77 pe 08 Iulie 2022, 15:42

...da...cel mai bun portar al nostru a renuntat la o parte din salariu ca sa joace ...e un prilej de inflacarare morala pentru toti tinerii portari ai nostri ...e un prilej de o profunda meditatie pentru toti ...

Nu ești cumva rudă cu el!?

gigimarga2
gigimarga2  •  08 Iulie 2022, 20:14

O miscare logică si fireasca . E foarte bine ca ca facut un pas inspate. Uneori cand ai de sarit un obstacol un pas inapoi iti asigura suficient elan ca sa l sari . Conditia e sa ai detenta ( valoare) . Hai pustiule arată-le că ai .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează