INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȚSKA SOFIA - LOKOMOTIV GORNA 2-0

Iordănescu Jr. după primul meci în Bulgaria: ”Dacă nu voiam presiune, stăteam acasă cu soția”

Iordănescu jr. îi dă ultimele indicații lui Samir înaintea introducerii pe teren // FOTO Sportal.bg
Iordănescu jr. îi dă ultimele indicații lui Samir înaintea introducerii pe teren // FOTO Sportal.bg

Articol de - Publicat luni, 29 august 2016 00:00

Edward Iordănescu a suferit pe margine pentru debutul cu victorie la ȚSKA: ”Nu am prea multe motive de entuziasm, dar sunt optimist că vom construi o echipă puternică”.

Debut cu 3 puncte pentru Edward Iordănescu în Bulgaria. Antrenorul român a condus-o pe ȚSKA în succesul de sâmbătă (2-0) cu nou-promovata Lokomotiv Gorna Oriahovița.

Unul "dificil", cum a comentat presa sofiotă, și conturat după pauză, prin golurile lui Culma (66) și Ciorbăgiski (90+5), mai ales că l-a pierdut în minutul 9 pe cel mai bun marcator, portughezul Diogo Viana, accidentat.

"Trebuie să fim uniți!"

"E un început bun, deși n-am prea multe părți pozitive și motive de entuziasm. Am văzut deja că nu există relații umane în echipă. Și pentru a le crea, trebuie să fim uniți și să luptăm împreună, e prima condiție. Sunt multe de pus la punct. Jucătorii trebuie să-mi înțeleagă schemele și pozițiile din teren pentru a le face funcționale, pe ambele faze, și a deprinde automatismele", declară Edi.

Fostul tehnician al Pandurilor i-a liniștit pe ziariștii bulgari: "Am crescut într-un club mare, care s-a luptat mereu la titlu, și sunt optimist că vom construi în timp o echipă puternică. Eu și stafful vom da totul ca s-o aducem pe ȚSKA în top. Dacă voiam să evit presiunea, stăteam acasă cu soția".

"Avem nevoie de eficiență și concentrare. Am dominat jocul, am avut ritm, dar n-am găsit spații în apărarea adversă. Este important să marcăm devreme și să facem tranziția negativă mai repede"
Edward Iordănescu, antrenor ȚSKA Sofia

3lungimi o despart pe ȚSKA Sofia de liderul Dunav 2010 Ruse, care are 13 puncte după 5 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  29 August 2016, 12:55

Daca Edi va face treaba buna la TSKA, va fi o realizare frumoasa si neasteptata. Cu acesti 'tvârda glava' (cap tare) cum chiar ei isi spun, va fi foarte greu dar cu atat mai meritoriu pentru antrenor. Succes !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează