INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SALARIU DE 3,5 MILIOANE SAU TRANSFER

La Nazione: "Un caz Mutu? Fiorentina e sub presiune"

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Ziarele italiene comentează solicitarea impresarului Giovanni Becali, care a cerut Fiorentinei prelungirea contractului lui Adrian Mutu, scadent în 2012, cu doi ani şi un salariu de 3,5 milioane de euro net anual. Altfel, susţine Becali, "tricolorul" s-ar putea transfera în ultimele zile de mercato.

Cotidianul La Nazione consideră că " Fiorentina e sub presiune. Pe de-o parte are mare nevoie de un Mutu în forma actuală pentru a-şi atinge obiectivele sezonului. Pe de altă parte, Becali se foloseşte de acest fapt pentru a-i forţa pe conducătorii clubului să-i dea mai mulţi bani, la limita de sus a grilei salariale. S-ar putea ajunge la un caz Mutu".

Potrivit agentului său, Mutu e cerut de Roberto Mancini la Manchester City, dar are oferte şi din Turcia, Ucraina şi Rusia: "Mă voi întîlni cu şefii Fiorentinei în zilele următoare la Milano. Dacă nu cădem la înţelegere, totul e posibil"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
tatutzu
tatutzu  •  23 Ianuarie 2010, 14:50

parca lui giovanni ii fusese retrasa licenta de impresar de catre uefa... sau ma insel eu?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Ianuarie 2010, 12:20

baiat destept albanezul vanzator de bilet la film: l-a convins pe junkie sa mimeze fotbalul in perioada asta pentru ca stia ca e pe final de contract si vroia sa obtina mai mult (cu orice echipa). Dupa semnarea unui nou contract...se poate intoarce linistit la liniutele lui, la petreceri, gagici, fite etc.

 •  23 Ianuarie 2010, 11:34

semnati repede ca altfel se desfiinteaza fiorentina fara mutu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează