INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

LIVE Weekend plin pentru stranieri » Sergiu Hanca, reușita victoriei + Răzvan Marin, assist în Serie A

Gazeta Sporturilor te ține la curent cu evoluțiile jucătorilor români din campionatele importante din străinătate.
Gazeta Sporturilor te ține la curent cu evoluțiile jucătorilor români din campionatele importante din străinătate.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 21:30 / Actualizat marti, 24 august 2021 00:18

Gazeta Sporturilor te ține la curent cu evoluțiile jucătorilor români din campionatele importante din străinătate.

Tătărușanu, rezervă la Milan

În Serie A, Ciprian Tătărușanu a fost doar rezervă în meciul jucat de Milan în deplasare la Sampdoria. „Diavolii milanezi” s-a impus la limită, scor 1-0, după golul lui Brahim Diaz (9).

Cicâldău, titular la Galata

Cicâldău a fost titular la Galatasaray, în victoria cu Hatayspor, 2-1. Mijlocașul român a fost înlocuit în minutul 67 de Akbaba. Galata e pe locul 3 în campionat, cu două victorii în două meciuri.

Weekend plin pentru stranieri » Sergiu Hanca, reușita victoriei + Răzvan Marin, assist în Serie A

Răzvan Marin, assist în Serie A

Răzvan Marin a fost integralist la Cagliari în confruntarea cu Spezia din prima rundă a campionatului. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2. Mijlocașul român a pasat decisiv la primul gol al gazdelor, înscris de Joao Pedro.

6 goluri în meciul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost titular la Rangers în victoria echipei sale, scor 4-2, în deplasarea de la Ross County. Campioana Scoției a mai marcat o singură dată după ieșirea lui Ianis de pe teren (78), prin Arfield. Mijlocașul român nu a contribuit decisiv la niciuna dintre reușite.

Meciul a contat pentru runda #3 din Premiership. Rangers e pe locul 5, cu 6 puncte în palmares.

Ștefan Radu, rezervă la Lazio

În Serie A, Ștefan Radu, care tocmai și-a prelungit contractul cu Lazio, a fost doar rezervă la meciul jucat de trupa lui Maurizio Sarri cu nou-promovata Empoli. Lazio a câștigat cu 3-1, toate golurile fiind marcate în prima parte. Bandinelli a deschis scorul pentru gazde (minutul 4), Milinkovic-Savic (6), Lazzari (31) și Immobile (41, din penalty) au întors rezultatul.

Dorin Rotariu, integralist la Ludogorets

Dorin Rotariu a fost integralist în meciul dintre Ludogorets și PFK Lokomotiv Sofia, din a 5-a etapă a campionatului Bulgariei. Ludogorets a câștigat cu 5-0, dar românul nu a contribuit decisiv la vreuna dintre reușite. După 3 meciuri, „vulturii” au 9 puncte, iar golaverajul este excelent, 11-1.

Alin Toșca, integralist cu Besiktas

În Turcia, fundașul Alin Toșca a jucat tot meciul cu campioana Besiktas, scor 0-0. Toșca a primit un cartonaș galben în minutul 45+3, dar a rezistat tot meciul pe teren. Alexandru Maxim, cu probleme medicale, nu a făcut parte din lot.

Vlad Chiricheș, titular în startul sezonului din Serie A

Vlad Chiricheș a fost integralist la Sassuolo în prima rundă a sezonului din Serie A. Echipa lui Alessio Dionisi s-a impus în deplasarea de la Verona, 3-2. Gazdele au evoluat în 10 o repriză întreagă, după eliminarea lui Veloso din prelungirile primului act.

Fundașul central al naționalei a fost înlocuit în minutul 90+1.

Primul gol al sezonului pentru Sergiu Hanca

În minutul 62 al meciului Cracovia - Jagiellonia, Hanca a punctat în premieră în acest sezon. Din pasa lui Marcos Alvarez, fostul dinamovist a majorat scorul la 2-0 pentru gazde. 

În final, Cracovia s-a impus cu 2-1 în runda #5 a campionatului din Polonia. Hanca a fost schimbat în minutul 88.

Niță, integralist la Sparta Praga

Florin Niță a fost titular la Sparta Praga și a închis poarta în 4-0 cu Hradec Kralove, în etapa #5 din Cehia. Sparta e lider, cu 13 puncte.

George Pușcaș, nota 4 în Conventry - Reading 2-1

George Pușcaș (25 de ani) a fost integralist la Reading în eșecul 1-2 de pe terenul lui Coventry. Atacantul naționalei nu a marcat nici astăzi. A ajuns la 5 partide oficiale fără gol înscris în noua stagiune.

Publicația „Get Reading” i-a oferit nota 4 lui George Pușcaș: „O nouă prestație lipsită de strălucire din partea atacantului român. A depus mult efort, dar execuțiile l-au trădat, iar momentele în care a fost în posesie au fost de-a dreptul îngrozitoare”.

Bicfalvi, eliminat la Ural

Eric Bicfalvi a fost eliminat la meciul de pe teren propriu al celor de la Ural, cu Dinamo Moscova, pierdut cu 0-1, în etapa a cincea a campionatului Rusiei. Bicfalvi a primit un cartonaş galben în minutul 31 şi pe al doilea în minutul 32.

Dragoș Nedelcu, integralist în Dusseldorf - Kiel

În Zweite Bundesliga, Dragoș Nedelcu a fost integralist în meciul dintre Fortuna Dusseldorf și Kiel, scor 2-2. Fotbalistul împrumutat de la FCSB a jucat pe poziția de fundaș central, a avut două respingeri, 4 dueluri câștigate la sol și unul aerian. Nedelcu a fost driblat o dată și a pierdut mingea de 4 ori.

Silviu Lung jr, integralist pentru Kayserispor

În Turcia, Silviu Lung jr. a fost integralist în duelul din runda 2 dintre Kayserispor și Adana Demirspor, scor 1-1. Portarul român a încasat un gol în minutul 82 de la Akintola, și a avut 5 parade. În prima etapă, la 0-3 cu Altay, titular în poarta echipei din Kayseri a fost Alemdar.

A fost primul meci oficial lui lui Silviu Lung jr. după Galatasaray - Kayserispor din noiembrie 2020.

Denis Drăguș, assist pentru Standard 

Denis Drăguș a fost aruncat în luptă în minutul 67 al meciului dintre Standard Liege și Oostende, la scorul 0-0. Românul a reușit să paseze decisiv la unicul gol al partidei, semnat de Amallah în minutul 78. Drăguș are un gol și două pase decisive în acest început de sezon în Belgia.

Dennis Man, gol în Frosinone - Parma

Dennis Man a fost titular în primul meci al noului sezon de Serie B, Frosinone - Parma, scor 2-2. Românul a ieșit la rampă imediat după pauză. Juan Brunetta, pasator decisiv și la primul gol, l-a găsit ideal în careul advers, iar internaționalul român a reluat elegant pe lângă portarul advers. Detalii pe larg despre Dennis Man în Frosinone - Parma, AICI.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Florin Andone, despre accidentarea suferită anul trecut: „Am trecut prin tot infernul unui fotbalist, dar am învins!”

Steven Gerrard, dat pe spate de Ianis Hagi: „Este profesionistul suprem! O plăcere să lucrezi cu el și va ajunge în top!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dobrin
dobrin  •  22 August 2021, 23:30

Ianis a fost cel mai slab de la Rangers.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 August 2021, 21:23

ne am saturat de nepotisme ca si de cenzura gsp ului...

elgabri
elgabri  •  21 August 2021, 17:24
Postat de elgabri pe 21 August 2021, 13:09

Oameni buni Dragus asta e praf rau cate goluri da el intr un campionat unii jucatori le dau intr un meci, ar fi bun in echipa cu Morutan ;))

Aaaa am uitat in aceasta echipa nu trebuie sa lipseasca Nedelcu ;))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează