INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROSTOV - ZENIT 0-0

”Luce” rezistă în ”10” » Mircea Lucescu a scos doar un egal cu Rostov după ce a rămas în zece oameni, 0-0

Witsel, în alb, a fost marcat la sânge de apărătorii lui Rostov
Witsel, în alb, a fost marcat la sânge de apărătorii lui Rostov

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 00:00

Zenit a jucat modest aseară, a rămas și-n inferioritate din minutul 60, dar a plecat cu un punct.

Mircea Lucescu n-a reușit nici aseară să ia 3 puncte în deplasare. Dar măcar a întrerupt seria eșecurilor. La Rostov, acolo unde Bayern pierduse de curând în Ligă (2-3), Zenit-ul său a scos un punct: 0-0.

Un pas înainte, în condițiile în care venea după două eșecuri consecutive "afară", la Groznîi (1-2) și la Krasnodar (1-2). Numai că jocul oaspeților a suferit ca și-n precedentele partide și remiza a obținut-o cu sufletul la gură.

În minutul 60, fundașul Neto a faultat și apoi s-a contrat cu arbitrul Meșkov, care nu l-a iertat: "galben" după "galben" și eliminare. Norocul lui Zenit? Nici gazdele n-au prins o zi de grație și la final toată lumea a fost mulțumită cu remiza.

2e locul pe care-l ocupă Zenit în clasament, la două puncte de liderul Spartak, care joacă mâine

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  05 Decembrie 2016, 09:15

Nea Mircea, ceva nu mai merge... Ce s-a intamplat? Ai primit vreun mesaj de la PUTIN?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează