INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Lucescu, primele declaraţii în Ucraina după accident: ”Sînt bine. Cît de curînd voi fi la datorie”

Prima imagine după accident cu Mircea Lucescu, sursa foto: shakhtar.com
Prima imagine după accident cu Mircea Lucescu, sursa foto: shakhtar.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 16:20

Mircea Lucescu a ţinut să transmită un mesaj fanilor lui Şahtior, îngrijoraţi de soarta antrenorului ”minerilor” după accidentul rutier suferit la Bucureşti.

”Vă mulţumesc foarte mult că vă interesaţi de mine. Fac totul pentru a mă recupera cît mai repede. Mă simt deja mai bine. Toţi aici au fost foarte atenţi cu mine, mă simt cu adevărat îngrijit. Le sînt recunoscător suporterilor, voi încerca să ajung cît mai curînd posibil la datorie”, a declarat tehnicianul român pe site-ul oficial al clubului ucrainian. Lui i s-au înmînat scrisori de susţinere de la fani, de la oficiali UEFA şi de la ambasadorul României în Ucraina.

În privinţa formaţiei ce tocmai şi-a reluat antrenamentele, Lucescu a zis: ”Aş vrea să fiu lîngă echipă, e viaţa mea, îmi lipseşte cel mai mult. Dar aşa a fost să se întîmple, trebuie să se pregătească fără mine. Sînt sigur că pregătirea va fi la cel mai înalt nivel. Jucătorii noştri sînt profesionişti, ştiu ce au de făcut, cum să se antreneze. În plus, trebuie să fie convinşi că avem obiective înalte. Totodată, stafful e perfect familiarizat cu cerinţele şi modul de pregătire din ultimii ani. Din acest punct de vedere sînt liniştit”.

Ucrainienii au publicat şi primele imagini cu Lucescu de la accident, pe site-ul oficial al lui Şahtior. Foto dreapta şi foto jos.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
red.blue
red.blue  •  15 Ianuarie 2012, 20:21

multa sanatate domnul Lucescu

legionarul_64
legionarul_64  •  15 Ianuarie 2012, 17:51

Multa sanatate nea Mircea si te asteptam sa revii !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează