INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Marica i-a cerut scuze antrenorului. Dar asta nu-l ajută deloc!

Articol de - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 21:54

Dacă luni a fost în audienţă la preşedintele lui VfB Stuttgart, Erwin Staudt, aseară, Ciprian Marica a avut o întîlnire cu antrenorul Bruno Labbadia.

El i-a cerut scuze acestuia pentru situaţia creată în urma interviului din Gazetă, dar n-a obţinut şi iertarea. "I-am acceptat scuzele, dar i-am spus că asta nu schimbă cu nimic situaţia lui", a declarat tehnicianul german.

Marica e în acest moment suspendat de club pe termen nelimitat, antrenîndu-se de unul singur, după ce într-o discuţie cu Gazeta s-a plîns că antrenorul îl foloseşte pe un post, al doilea "vîrf", unde nu poate da randament maxim. De asemenea, el a adus în discuţie o eventuală despărţire de şvabi la vară.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
rorika
rorika  •  24 Februarie 2011, 10:12

E un inceput bun!

dreamer123
dreamer123  •  24 Februarie 2011, 02:02

cine e marica ?

hiromatsu
hiromatsu  •  24 Februarie 2011, 00:29

Daca lui Stuttgart ii este menit sa se duca in liga a doua din Germania, asta se va intampla si cu, si fara Marica in teren. Marica poate a fost un jucator determinant pentru nationala lui Piti la un punct, dar in nici un caz nu e pentru Stuttgart (nu sezonul asta, nu la forma asta). Iar daca retrogradeaza, o sa-l dea, pentru ca are salariu mare si chef mic de a promova din 2.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close