INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA / VFB STUTTGART - WERDER BREMEN 6-3

Marica, pasatorul decisiv

Articol de - Publicat duminica, 09 martie 2008 00:00

Într-un meci fabulos, Marica a pasat decisiv, cu o execuţie de fineţe, la primul gol al lui Stuttgart

Stuttgart - Bremen candidează la titlul de cea mai frumoasă partidă a sezonului. Şi nu doar din Bundesliga. Un joc superb, cu nouă goluri, răsturnări de scor, un hat-trick marca Gomez, un autogol de cascadorii rîsului al cuplului Fritz - Mertesacker şi un cartonaş roşu al aceluiaşi Mertesacker. La sfîrşit, echipa lui Marica a cîştigat cu 6-3!

Dacă nu se lipeşte de goluri, cel puţin "tricolorul" pasează decisiv. În minutul 20, la 0-1, Marica l-a deschis pe Gomez cu călcîiul, neamţul driblînd portarul şi egalînd. Chiar înainte de pauză, atacantul nostru a recuperat o minge în propriul teren, a pasat printre doi adversari, a urmat contra lui Başturk, finalizată de Gomez: 2-1 la pauză.

Bremen a reacţionat. Boenisch a înscris, 2-2. Marica a fost înlocuit cu Cacau, iar brazilianul a fost uluitor. Centrare de gol, pentru Gomez (14 reuşite), şi gol de 4-2 ale brazilianului, ambele într-un minut (65-66). Oaspeţii au mai tresărit o dată, ultima oară, prin Rosenberg. 4-3. Degeaba. Hanseaticii şi-au dat cu stîngu-n dreptul. Fritz a tras în Mertesacker, balonul oprindu-se în propria poartă. Şi Cacau a încheiat spectacolul: 6-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  25 Septembrie 2008, 01:07

Здравствуйте. Наш сайт расскажет Вам все об аэродинамических свойствах автомобиля. У нас Вы найдете полезные, интересные и уникальные публикации по темам: необходимая мощность кондиционера, преимущество открытой рабочей части. Так же Вас ждут большое количество другой п

 •  09 Martie 2008, 13:50

nu fiti asa critici la adresa lui Marica. Daca citeati reportajul din gsp cu el, erati mai ponderati in critici. Pare greu de crezut dar el are sarcini defensive (ajuta fundasul stanga care are sarcini ofensive,de constructie) astfel incat statistic el petrece in careul oaspetilor cam 10 minute pe meci....ori daca van Nistelrooy sta doar la pescuiala si da un gol in 90 de min... si in plus, parerea mea, lui marica nu i se potriveste deloc fotbalul german,foarte tacticizat, dur, disciplinat...

 •  09 Martie 2008, 11:54

Marica joaca titular fiindca s-au dat o gramada de bani pe el insa ar cam trebui sa lase figurile si sa joace cu adevarat ; cred ca e cam rasuflata faza cu '' acomodarea'' doar nu joaca handbal ; cand echipa ta marcheaza 6 goluri si tu ca atacant te lauzi cu o pasa de gol ( si aici Gomez a fost magnific ) atunci cred ca ai o problema .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează