INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Marica - Pogrebniak - Hleb » Ruleta rusească a Stuttgartului

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Cei trei jucători ai Stuttgartului vorbesc numai ruseşte pe teren şi profită din plin de faptul că adversarii nu înţeleg o iotă

Ce au în comun Ciprian Marica, Pavel Pogrebniak şi Alexander Hleb? În afara faptului că sînt coechipieri la VfB Stuttgart, limba rusă. Marica a învăţat-o în perioada cînd evolua la Şahtior (2004-2007), ceilalţi sînt nativi. La ce-i ajută? "Se înţeleg foarte bine pe teren, iar adversarii nu le pot dejuca planurile fiindcă nu pricep o iotă din ce vorbesc", scrie cotidianul german Bild.

Antrenorul Christian Gross a profitat de acest atu şi i-a cuplat în atac pe Marica şi pe Pogrebniak. Rezultatul: în ultimele patru meciuri, au marcat cînd unul, cînd altul.

Iar golul victoriei Stuttgartului la Freiburg (1-0) a fost o combinaţie sută la sută "rusească" : Hleb - Pogrebniak - Marica. "Tricolorul" a şi mărturisit în Bild că "rusa pe care am deprins-o la Şahtior a devenit mai nou extrem de practică şi de eficientă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  26 Ianuarie 2010, 16:42

Cred ca asta e si motivul pentru care Marica marcheaza la foc automat cate 2-3 goluri pe meci :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează