INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Maurizio Sarri va antrena Lazio » Probleme pentru Ștefan Radu?

Ștefan Radu
Ștefan Radu

Articol de - Publicat sambata, 05 iunie 2021 17:14 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 17:16

Ștefan Radu va lucra la Lazio cu Maurizio Sarri, fostul antrenor al lui Napoli, Chelsea și Juventus. Succesorul lui Simone Inzaghi va avea un salariu de până la 4 milioane, cu tot cu bonusuri.

Lazio s-a mișcat destul de repede și, la două zile după ce Simone Inzaghi a fost anunțat oficial la Inter, a reușit să acopere locul vacant. Noul antrenor al biancocelestilor va fi până în iunie 2023 Maurizio Sarri. 

Impresarul său, președintele Lotito și directorul sportiv Tare au bătut deja palma și în cursul acestei seri se va confirma numirea, susține presa italiană. Fostul antrenor al lui Napoli, Chelsea și Juventus are opțiune pentru un al treilea sezon.

Pleacă de la 3 milioane net pe sezon

Sarri va câștiga trei milioane de euro net anual, mai mult cu 25% decât i se oferise lui Inzaghi jr să continue, dar poate ajunge cu bonusuri și la patru milioane. Când atinge la 20 de victorii în campionat, dacă reușește calificarea în Europa League, în Champions sau dacă va cuceri lo scudetto. 

Tehnicianul de 62 de ani a discutat și în privința lotului și despre ce transferuri mai sunt necesare.

Trece la 4 fundași, probleme pentru Radu?

Sarri l-a avertizat pe Lotito că va schimba sistemul și va evolua cu patru apărători. Un modul în care nu a mai jucat în ultima vreme Ștefan Radu, folosit mai mereu stoper stânga în defensiva cu trei. Românului îi expiră contractul și așteaptă să vadă dacă va rămâne și se va lupta pentru postul de titular sau va plece liber. 

Parma, atentă la un internațional român! Ce echipe au mai pus ochii pe mijlocaș

Dennis Man, pe radarul campioanei din Franța! Parma, de neclintit

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează