INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Maxim tot în tunel » ”Tricolorul” a fost introdus abia în minutul 66. Înlocuitorul său în primul unsprezece, Ozcan, a dat două pase de gol

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2016 00:00

Niciun semn de detensionare a relației dintre Alex Maxim și antrenorul său de la Stuttgart, Jos Luhukay. Aseară, în deplasarea cu Sandhausen (2-1), românul a fost lăsat din nou în afara primului unsprezece.

A doua oară la rând. Iar tabloidul Kicker a aflat și de ce are tehnicianul olandez un dintre împotriva mijlocașului de 26 de ani: "Maxim nu vine în ajutorul apărătorilor când se pierde mingea".

Mai rău, înlocuitorul său în linia mediană, turcul Ozcan, 18 ani, a dat două pase decisive. Mai întâi i-a centrat lui Terodde pentru 0-1, în finalul primei părți (39), apoi lui Gentner, la golul doi (65). Abia apoi a intrat și "tricolorul" (66). N-a avut realizări deosebite și a tremurat alături de coechipieri pe final, când gazdele, după ce au redus din handicap (76), au forțat egalarea.

159 de minutedin 270 posibile a jucat Maxim în primele 3 etape din 2.Bundesliga, marcând o dată

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  27 August 2016, 14:23

Lasa ca nu vine in aparare, e al 2-lea varf, nu cred ca asta e problema, ci mai ales forma. Maxim este complet iesit din forma de cel putin un an.... s-a vazut si la Nationala. Tragic este ca fara jocuri in picioare nici n-o sa-si revina..... si-a distrus singur cariera fiind incapatanat si ramanand la Stuttgart un club unde nu joaca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează