INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Remarca lui MM Stoica despre Radu Drăgușin: „Zici că e de Michelangelo” » Unde îi recomandă să se transfere

Radu Drăgușin // FOTO: imago
Radu Drăgușin // FOTO: imago

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 14:40 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 19:25

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, se declară impresionat de Radu Drăgușin (21 de ani).

Fundașul central de la Genoa, desemnat „Fotbalistul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor ,are toate șansele să se transfere în această iarnă, pentru o sumă record. Tottenham îl vrea cu insistență, dar și Napoli e pe urmele sale.

Radu Drăgușin, lăudat de un italian care lucrează în fotbalul românesc de 17 ani: „Fundașii cu calitatea pe care o are el sunt foarte rari”
ITALIA
Radu Drăgușin, lăudat de un italian care lucrează în fotbalul românesc de 17 ani: „Fundașii cu calitatea pe care o are el sunt foarte rari”

Mihai Stoica, impresionat de Radu Drăgușin

Mihai Stoica a vorbit despre viitorul internaționalului român și despre ce campionat i s-ar potrivit mai bine și l-a lăudat pe acesta.

„Aş zice Premier League pentru fizicul lui. Cred că i se potrivește mai bine. 

E foarte mare şi foarte bine făcut. Şi golul ăsta de l-a marcat împotriva lui Inter... Cum sare şi cum se arcuieşte şi loveşte mingea cu capul.. Atlet, atlet. Zici că e sculptat de Michelangelo!

La ambele echipe, e o problemă pentru Drăgușin. Va face o mare schimbare, indiferent de ce alege. Genoa joacă jos și cu trei fundași. Napoli și Tottenham joacă sus, mai ales Tottenham. E riscant la ambele. Iar la Tottenham trebuie să construiască. Iar el e de un profil total diferit față de fundașii de la Spurs”, a spus MM Stoica la OrangeSport.

Președintele lui Genoa: „Nu avem nevoie să-l vindem"

Pentru prima oară de când a început "telenovela" Drăgușin a ieșit cu o declarație și președintele Grifonului. „Drăgușin e un jucător și un băiat extraordinar, care grație acestui mare club a știut și a putut să se exprime. Și pentru că este un tip cu valori morale solide. Clubul va face alegeri, dar nu va fi obligat de nimeni să vândă. 

Nu avem nevoie de bani și să-l cedăm pe Drăgușin pentru oricare motiv ciudat. Avem mereu datoria de a ne comporta într-un mod sănătos, mai ales în numele fanilor acestei echipe", a anunțat Alberto Zangrillo.

VIDEO Radu Drăgușin, gol în Genoa - Inter

Citește și: 

Au rămas fără selecționer cu șase luni înainte de Copa América 2024! Decizia lui Ancelotti a bulversat teribil situația

Kylian Mbappe i-a înfuriat din nou pe fanii lui PSG după ultima declarație: „În Franța n-a primit respectul pe care-l merită”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează