INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Mihajlovic despre revenirea lui Mutu: "Va juca duminică! E un jucător - cheie!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovic, a declarat că Adrian Mutu va juca în meciul cu Catania care se va desfăşura duminică, în campionatul Italiei.

Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovic, a declarat că Adrian Mutu va juca în meciul cu Catania care se va desfăşura duminică, în campionatul Italiei.

La conferinţa de presă susţinută marţi seară, după victoria din Cupa Italiei cu Empoli, scor 1-0, tehnicianul italienilor a vorbit despre situaţia atacantului român, afirmînd că acesta va fi prezent în loc, însă încă nu a decis dacă va fi titular.

"Adrian Mutu este un jucător - cheie. Am discutat cu el, e liniştit, se antrenează bine şi e concentrat. Sigur va fi în teren duminică, vom vedea dacă va fi titular sau va intra pe parcursul meciului, pentru că nu are meciuri şi nu a mai jucat de zece luni", a declarat Mihajlovic.

Adrian Mutu este suspendat pînă vineri, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an, revenirea sa fiind prevăzută pentru duminică, în partida Catania - Fiorentina.

Prezenţa atacantului în teren a fost pusă sub semnul întrebării, după ce, în acest week-end, românul a fost implicat într-un incident în care a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, bărbatul lovit de Mutu urmînd să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
grd_veche_stiinta
grd_veche_stiinta  •  27 Octombrie 2010, 12:14

Ce vreti sa stiti de Mutu si Cosa Nostra?? invidie?!

gazistu
gazistu  •  27 Octombrie 2010, 10:03

si la nationala daca nu il cheama razvan, sigur nu ne claificam, asa cu el , poate poate mai avem o sansa :D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează