INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Mihajlovici: "Mutu va fi vîndut de Fiorentina! În ianuarie!" » Ruptură!

Articol de , - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Şefii clubului toscan i-au întors definitiv spatele atacantului, susţine Corriere dello Sport. Iar antrenorul echipei Viola s-a resemnat.

Reci de multă vreme, relaţiile dintre Adrian Mutu şi conducătorii Fiorentinei au îngheţat de tot. "Orice legătură s-a rupt", anunţă Corriere dello Sport, care dezvăluie că toscanii vor să scape de atacant. Şi nu vara viitoare. Acum, în această iarnă!

Potrivit cotidianului italian, chiar şi antrenorul Sinişa Mihajlovici, un fervent apărător al internaţionalului nostru, s-ar fi împăcat cu ideea unui transfer, afirmînd: "Mutu va pleca de la Fiorentina. Cînd? În ianuarie!". Precizînd în acelaşi timp: "Nu gratis. Va fi vîndut!". Pentru că jucătorul în vîrstă de 31 de ani mai are contract pînă în 2012, peninsularii nu vor să-l lase liber.

Ultima picătură

Conflictul, deja aprins de episodul "sibutramina" şi de scandalul cu chelnerul kosovar, ar fi luat amploare după o recentă declaraţie a atacantului: "Fiorentina mi-a propus prelungirea angajamentului pe cinci ani, dar eu vreau numai trei. Apoi, mă retrag". Cuvinte care i-au iritat pe şefi, şi aşa supăraţi pe el. "Lui Mutu nu i-am oferit niciodată o prelungire. Şi nici nu ne gîndim să o facem", l-a pus la punct directorul sportiv Pantaleo Corvino. Era semnalul că sfîrşitul e foarte aproape.

Napoli în pole-position
Potrivit Corriere dello Sport, Napoli este în pole-position pentru a-l transfera pe "tricolor" în mercato din ianuarie. "Clubul napoletan îl vrea pe Mutu şi are bani pentru a face cea mai bună ofertă Fiorentinei în pauza de iarnă", a scris jurnalul peninsular.

Becali nu ştie nimic?
Corriere confirmă ceea ce impresarul italian Enrico Fedele afirma zilele trecute: "Mutu este o ţintă bună pentru Napoli. Ştiu că îl urmăreşte şi are nevoie de el". Totuşi, impresarul Victor Becali pretinde că nu ştie nimic: "Şefii lui Napoli au numărul meu. Dacă erau interesaţi, îmi spuneau"

2 milioane de euro net anual e salariul lui Adi Mutu la Fiorentina

2012
e anul scadenţei contractului pe care "tricolorul" îl are cu formaţia Viola

Platini nu are rival
UEFA. Încă patru ani pentru Michel Platini ca preşedinte UEFA. Ales în ianuarie 2007, francezul în vîrstă de 55 de ani îşi încheie mandatul, dar va beneficia de încă unul fără alegeri. Ieri a fost ultima zi pentru depunerea candidaturilor, dar nu a apărut nici un dosar. Fără adversar, Platini va fi reales ca preşedinte. Congresul forului european din martie va confirma noul mandat al lui Platini, pînă în 2015.

Sara cu Spiderman, Forlan 007
SPANIA. Sportul şi-a făcut loc în calendarul scos de postul Telecinco, cu teme împrumutate din filme cunoscute. Iubita lui Casillas şi prezentatoare de ştiri sportive, Sara Carbonero reprezintă luna ianuarie în rolul lui Mary Jane Watson, iubita lui Spiderman. În schimb, Forlan a preferat să fie agentul 007 James Bond, pentru septembrie. Martie a fost preluat de Aitor Ocio (Bilbao), devenit Flash Gordon.

Messi, învins de o femeie
ARGENTINA. Lionel Messi este o emblemă a fotbalului mondial, dar acest lucru nu-i suficient. În ancheta pentru desemnarea celui mai bun sportiv al lor pe 2010, argentinienii au preferat-o pe Luciana Aymar (33 de ani), o jucătoare de hochei pe iarbă ce a adunat în carieră peste 30 de trofee. Ea e atît de apreciată în Argentina încît lui Lionel a început să i se spună că-i "un Aymar al fotbalului"!

Viitorul CR7 prinde puteri
PORTUGALIA. Născut în iunie, în urma unei relaţii pasagere cu o chelneriţă americană, fiul lui Cristiano Ronaldo creşte frumos. Aşa reiese din imaginile în care micuţul, destul de durduliu, a fost surprins cu bunica Dolores Aveiro şi cu mătuşa Elma aproape de magazinul pe care atacantul Realului îl are în Funchal.

Spot antirasism cu Chivu şi Drogba
Sindicatul fotbaliştilor, AFAN, pregăteşte pentru 2011 un spot publicitar antiviolenţă şi antirasism, în care vor apărea, pe lîngă Cristi Chivu, mari jucători străini: Didier Drogba, Frank Lampard şi Nicolas Anelka (toţi Chelsea), Samuel Eto'o şi Javier Zanetti (ambii Inter Milano), aceştia confirmînd participarea. Clipul, parte din campania antiviolenţă şi antirasism pe stadioane iniţiată de AFAN, va fi difuzat anul următor pe toate arenele din România înaintea meciurilor şi în pauze.

- MARICA încheie anul lovit. Atacantul lui Stuttgart a suferit o ruptură la aductorii piciorului drept şi a ratat ultimul meci al şvabilor: aseară, cu Bayern, în Cupă. "Doctorul mi-a interzis să mă antrenez opt zile. Am un ghinion fantastic", a spus "tricolorul".
- MAN. UNITED ar putea fi vîndut familiei regale din Qatar, care pregăteşte nu mai puţin de 1,5 miliarde de lire sterline (1,76 miliarde de euro) pentru a cumpăra clubul britanic. Actualul patron, americanul Glazer, a plătit 779 de milioane în 2005.
- RAFA BENITEZ nu mai este antrenorul lui Inter Milano. Potrivit presei italiene, spaniolul va primi 8 milioane de euro ca despăgubire. Iar patronul Moratti încearcă să-l aducă pe brazilianul Leonardo, fost la Milan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
costyzzz
costyzzz  •  23 Decembrie 2010, 22:55

Un nou site de sport!Intrati pe websport (dati unde scrie Home-WebSport).Intrati pe acest site si comentati site-ul.Eu singur am facut acest site si nu am experienta.Spuneti-mi ce ar trebui sa mai adaug.Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre site bagati id-ul meu:costin_daniel98.Va astept!!!

costyzzz
costyzzz  •  23 Decembrie 2010, 22:55

Un nou site de sport!Intrati pe websport (dati unde scrie Home-WebSport).Intrati pe acest site si comentati site-ul.Eu singur am facut acest site si nu am experienta.Spuneti-mi ce ar trebui sa mai adaug.Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre site bagati id-ul meu:costin_daniel98.Va astept!!!

dordor
dordor  •  23 Decembrie 2010, 21:05

pina acum le-ai tras-o la toti, fara nici o exceptie; sotie, prieteni, cluburi, echipe, antrenori, impresari, avocati, ziaristi si chelneri; ACUM TI-O TRAGE VIATA !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează