INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA - CROAŢIA, ÎN DIRECT PE ANTENA 1, DE LA 20:45

Mirel Rădoi a revenit în România pentru meciul amical cu Croaţia

Articol de - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

După ce echipa sa de club, Al Hilal a fost eliminată din Cupa Faisal, de către Al Shabab, Mirel Rădoi a revenit în România pentru meciul amical pe care echipa naţională, antrenată de Victor Piţurcă îl va disputa în compania Croaţiei, miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Ghencea.

Acesta a dorit să petreacă prima seară la întoarcea în ţară, alături de soţia sa, Viviana, dar şi alături de fratele său şi cîţiva prieteni. Fostul căpitan al Stelei a petrecut cîteva ore la o cafenea de la hotelul Marriott.

Convocarea lui Rădoi pentru meciul cu trupa lui Slaven Bilic, îi poate aduce acestuia o convocare la echipa naţională pentru meciurile cu Serbia din 28 martie şi Austria de pe 1 aprilie. Rădoi e o soluţie atît ca fundaş central, cît şi ca închizător, în condiţiile în care D. Goian şi Ghionea sînt suspendaţi pentru Serbia, iar Chivu are probleme musculare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  10 Februarie 2009, 15:38

NE-A VENIT LIDERU LA PITI-DE LA OLI.

 •  10 Februarie 2009, 00:20

Bun venit acasa Mirele si felicitari pentru cel de al-50-lea meci la Nationala. Cat mai multe convocari si succes cu Al Hilal. Am vazut o sumedenie de poze cu tine si cu echipa ta pe site-ul arab. Ce grozav e, ca se fac poze tot timpul- atat la antrenamente cat si la meciuri -ba chiar si la festivitati.

 •  06 Februarie 2009, 15:15

bine ai revenit acasa mirel!stelistii vor veni in primul rand sa te sustina pe tine miercuri,pentru ca meriti din plin acest lucru!suntem siguri ca doar tu prin daruirea ta ne vei putea ajuta sa ajungem la mondiale.s-a vazut ce "bine" a jucat nationala la euro fara tine.te iubim capitane!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează