INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Moment critic în cariera lui Mirel Rădoi » Nici Cosmin Olăroiu nu-l mai poate acoperi

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 decembrie 2014 17:47

Al Ahli, formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu şi deţinătoarea titlului în Emirate, nu o duce prea bine în acest sezon şi a ajuns să ocupe locul 7 în campionat.Mai mult, Cosmin Olăroiu a avut răbdare cu Mirel Rădoi 83 de minute, după care l-a înlocuit cu Hugo Viana, tehnicianul fiind nemulţumit de jocul slab al mijlocaşului român.

În momentul shimbării, fostul căpitan al Stelei a fost huiduit de fanii lui Al Ahli, însă, la finalul meciului, Olăroiu a căutat o explicaţie.

"De la fotbaliştii străini se aşteaptă să joace un rol mult mai important. Ei trebuie să arate că au personalitate şi să muncească mult. Dacă nu pot face asta, suporterii reacţionează, însă ei ne-au susţinut mereu. Şi acum avem nevoie ca aceştia să fie de partea noastră", a declarat Olăroiu la conferinţa de presă.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  02 Decembrie 2014, 15:44

daca nu e bun la arabi de ce ar fi bun la Steaua? diversiuni! a nu se confunda Steaua cu Glina!!!!

bazileon
bazileon  •  01 Decembrie 2014, 22:24

Radoi e, in cel mai bun caz, un jucator expirat.

brancusi
brancusi  •  01 Decembrie 2014, 19:57
Postat de samertx pe 01 Decembrie 2014, 19:23

Rădoi nu înseamnă nimic în fotbalul românesc, cum nici eu nu însemn nimic pe acest forum. Doar atitudinea ta mă miră, ești partinic.

Poate Florescu,Cocis,Soava,etc nu inseamna nimic.Altminteri de ce sunt partinic,ca atunci cand cu insolventa erati blestemati la greu si-n pofida gustului vostru salciu v-am tinut partea cu argumente si ratiune?Ca am procedat asemanator in polemicile legate de Dinu sau Dumitrache,care dincolo de slabiciunile lor omenesti au intrat in istoria fotbalului romanesc?Ca i-am apreciat si incurajat pe Rotariu sau Petre Jr cand curgeau p-aici zoaiele sau mistourile la adresa lor dupa primul luft?Probabil in sistemul Dinamo obiectiv si corect te numesti doar daca le canti in struna,conform vechilor traditii care se vor nemuritoare...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează