INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Mutu în Golful Persic din ianuarie? » ”Briliantul” s-ar putea despărţi de Ajaccio

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 21:54

Scos din lot de antrenorul Ravanelli la ultimele două meciuri ale lui Ajaccio (cu Lyon pe motiv că "nu poate juca 3 meciuri într-o săptămînă", cu Montpellier "pentru că e foarte obosit"), Adrian Mutu ar putea pleca de la corsicani în ianuarie. Cu 6 luni înainte de sfîrşitul contractului.

Potrivit agenţiei football365.com, atacantul în vîrstă de 34 de ani i-ar fi cerut impresarului său italian să-i găsească o echipă în Golful Persic.

Autor a 11 goluri în Ligue 1 sezonul trecut, Mutu n-are nici o reuşită în această stagiune.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mimnea
mimnea  •  01 Octombrie 2013, 19:34

cica Briliantul ,voi sunteti bonlavi fratilor sau nu ganditi ,au mai fost multi jucatori de mare valoare si nu au mai fost numiti nici intr-un fel si care intradevar au avut o viata sportiva si intradevar au jucat fotbal

gymd
gymd  •  01 Octombrie 2013, 15:47

pai parca se spunea ca vine la noi, Mutule te intorci ca la ploiesti :)))

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  01 Octombrie 2013, 11:32

va spun eu : FC COCAINA ( campionatul brazilei liga a 7 a ) :)))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează