INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  N-AR PLECA

Mutu va discuta săptămîna viitoare prelungirea contractului cu Fiorentina

adrian mutu
adrian mutu

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Perioada extraordinară prin care trece, cu 7 goluri marcate în doar 5 partide disputate în două săptămîni, îl ajută pe Adrian Mutu să înceapă de pe poziţii excelente tratativele cu Fiorentina pentru înnoirea acordului scadent în iunie 2012. Cotidianul "La Nazione" a indicat: "Marţea ori miercurea viitoare, impresarii lui Mutu, fraţii Becali, sînt aşteptaţi la Florenţa pentru negocieri". 

Aceeaşi publicaţie a completat: " Fiorentina nu pare totuşi dispusă să prelungească un contract considerat deja lung. Este posibil ca tratativele să se amîne, probabil la o dată mai îndepărtată decît ar dori Becali. Ei ar putea replica prin punerea pe masă a ofertelor pe care le au pentru Adrian.

Dacă nu se va ajunge la nici un consens, nu este exclus ca şefii Violei să se gîndească la cedarea românului la finalul sezonului, mai ales că el ar primi salariu mai mare de la un club din Anglia ori Rusia". 

Mutu e remunerat la Fiorentina cu două milioane de euro stagional. El e cotat de italieni între 8 şi 10 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  22 Ianuarie 2010, 16:17

Nu-i plangem noi de mila lui Mutu. BAnii sunt singurul lucru care-l impresioneaza, pacat ca tricoul de la echipa nationala nu are nici un efect asupra lui. Asa e natia asta, individualista; fiecare-si vede propriul interes si atat. Nici fratii Becali nu vad alceva, tocmai de aceea au reluat colaborarea cu Mutu, ca sa mai castige cate ceva...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează