INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mutu va fi reprimit astăzi la antrenamentele Fiorentinei » "Îi dau ultima şansă!"

Articol de - Publicat vineri, 04 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 20:13

După triumful (1-0) cu Genoa, preşedintele Andrea Della Valle a anunţat oficial că îl iartă pe atacantul român, care ar reintra pe 13 februarie, cu Palermo

Surghiunul lui Mutu se apropie de finiş. Scuzele prezentate în conferinţa de presă au fost acceptate după o săptămînă şi oficial de Andrea Della Valle. Preşedintele Fiorentinei s-a folosit de succesul de miercuri seară, 1-0 cu Genoa, ca să confirme că l-a iertat pe atacantul român.

"Am vorbit cu jucătorii şi cu Mihajlovici, dar decizia de a-l reintregra în lot pe Mutu a fost a mea. Eu sînt proprietarul clubului, iar hotărîrile îmi aparţin şi la bine, şi la rău. Esenţial a fost să recepţionez semnalele din oraş de la tifosi, faţă de care a rămas dator. Trebuie să ne recapete deplina încredere, mai ales după tot ce-am vorbit între patru ochi, şi să o arate în teren. Revenirea lui este numai o chestiune de zile. Va fi disponibil de săptămîna viitoare, după jocul de la Parma. Cel ce va avea ultimul cuvînt rămîne însă antrenorul", a declarat patronul Violei. Chiar de azi, "tricolorul" se va antrena cu echipa!

Della Valle a lămurit şi de ce a refuzat să-l cedeze pe Adrian în mercato din ianuarie: "Am greşit cînd am promis că vom face trei achiziţii. Au venit doar doi jucători plus... Mutu. Căutam şi nu căutam un atacant, apoi am vorbit cu Mutu. Este însă ultima şansă pe care i-o acordăm".


"Mutu va fi reprimit în lot. Trebuie să-şi recupereze însă mai întîi forma fizică şi nu cred că va juca la Parma"
Andrea Della Valle, preşedintele Fiorentinei

4 săptămîni au trecut de cînd Fiorentina l-a exclus din lot pe Mutu, după ce, sfătuit de fostul agent Ioan Becali, refuzase să se antreneze înaintea partidei cu Bologna

De "Ziua Îndrăgostiţilor"!
Dacă va reveni şi în teren pe 13 februarie, în partida de la prînz contra lui Palermo, Mutu va devansa decizia Colegiului Arbitral în dosarul deschis de Fiorentina. Chiar a doua zi, cazul se va judeca la Ligă şi atacantul român află dacă şi cît pierde din salariul anual de 2 milioane de euro, conducerea clubului cerînd tăierea completă pînă la finele sezonului după scandalul din 6 ianuarie.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează