INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MORDOVIA - DINAMO MOSCOVA 1-2

VIDEO Nervos şi la victorie » Dinamo a cîştigat cu 2-1, dar Dan Petrescu a explodat după un penalty gratuit acordat Mordoviei

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 21 octombrie 2012 19:39

Dan Petrescu a înnebunit de nervi la meciul cîştigat de Dinamo Moscova cu Mordovia Saransk, scor 2-1.

Echipa antrenată de român a deschis scorul încă din minutul 6 prin Kokorin, menţinîndu-şi avantajul pînă la pauză. Gazdele au egalat în minutul 60, cînd au primit cadou un penalty.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Penalty inexistent
Iniţial, arbitrul Kazartsev îi făcuse semn jucătorului de la Modovia să se ridice, dar la insistenţele tuşierului a dictat lovitură de pedeapsă. Mukhametshin a executat slab, iar portarul Shunin a reuşit să pareze şutul.

"Centralul" a intervenit, cerînd ca penalty-ul să fie bătut din nou pentru că jucătorii moscoviţi ar fi intrat în careu prea devreme. Reluările au arătat însă că execuţia fusese regulamentară. Mukhametshin nu a mai ratat şi a doua oară, iar scorul devenea 1-1.

Kokorin-show
Dan Petrescu a explodat pur şi simplu pe bancă. Tehnicianul lui Dinamo s-a certat cu arbitrul, dar a scăpat de eliminare. Trei minute mai tîrziu, Kokorin a reuşit să-l calmeze, reluînd cu capul în plasă mingea trimisă de Dzsudzsak.

Victorie cu 2-1 pentru Dinamo Moscova, care părăseşte zona retrogradării şi ocupă acum locul 12 cu 12 puncte după 12 etape.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (19)
simohayha
simohayha  •  25 Octombrie 2012, 14:33
Postat de rudel.obreja pe 21 Octombrie 2012, 22:26

Desi probabil are drepatate de multe ori, deja isteria asta a devenit pt el o stare naturala. Iar facand isteria asta el defapt intimideaza intr-un fel adversarii si arbitrii. Jucatorii ca sa scape de nebun se feresc sa joace mai dur (si implicit mai bine, ca devii moale) . Arbitrii la fel poate nu vor sa il irite si dau decizii eronate. Iar astfel defapt Dan Petrescu devine favorizatul unui sezon.

Probabil ca de aceea a luat campionatul cu Unirea Urziceni . Era atat de"isteric" incat nu s-a oprit decat dupa ce a obtinut 8 pct. in UEFA Champions League! Daca era chiar asa, „Louis” van Gaal era şi el ,de mult timp, doar un simplu profesor de educatie fizica...Stii despre cine vorbesc, nu? Nervosul ăla care simula lovituri de karate la cap pe marginea terenului, in timpul meciurilor...Dar acolo "probabil" contau mai mult trofeele castigate...

talpaiadului
talpaiadului  •  22 Octombrie 2012, 18:47

Nervosul asta a revitalizat o echipa aflata in deriva si este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Restul e cancan.

florian1653
florian1653  •  22 Octombrie 2012, 03:17

daca lasa comportamentul in afara arenei ajunge unde isi doreste (chealsea)dar asa o sa se scufunde ,pacat de el este un tip inteligent

Vezi toate comentariile (19)
Comentează