INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SENTINŢĂ

Nu scapă Adrian Mutu? TAS le-a exonerat doar pe Juventus şi Livorno de la plata celor 17 milioane de euro

Mutu, în toamna lui 2003, într-un meci de Premier al lui Chelsea, cu Leicester // Foto: Reuters
Mutu, în toamna lui 2003, într-un meci de Premier al lui Chelsea, cu Leicester // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 22:12

TAS susţine că numai Juventus şi Livorno au fost exonerate de acele 17 milioane euro cerute de Chelsea după concedierea lui Mutu. Nu şi fostul jucător.

Mutu părea să fi scăpat definitiv în scandalul "Cocaina". Concediat de Chelsea în octombrie 2004, el a fost dat în judecată la tribunalele sportive de clubul londonez, care îi cerea să achite daunele de 17 milioane de euro provocate de ruperea contractului. Chelsea a cîştigat cauza la FIFA, în 2008, apoi sancţiunea a fost suspendată de TAS.

Simţindu-se lezaţi de hotărîre, englezii s-au îndreptat împotriva lui Juventus şi Livorno, grupările unde a ajuns ulterior Mutu. Pe 21 ianuarie, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a exonerat pe italieni.

Totuşi, TAS susţine că "Mutu încă este urmărit în acest caz. Şi trebuie să-i plătească lui Chelsea 17 milioane de euro". Numai că atacantul s-a retras, la 36 de ani. Şi, susţin surse din Elveţia apropiate dosarului, va fi aproape imposibil pentru Chelsea să-şi recupereze banii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  25 Ianuarie 2015, 09:46

In momentul cind l-au dat afara,practic au dat cu piciorul si la "meleoanele ale la care se tot gindesc"! CHELSKY,ar putea totusi sa recupereze plachiurile de la niste pantofi pe care A.M. nu-i mai poarta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează