INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL Încă un internațional român a ajuns în China » A refuzat echipe importante din Europa

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 09:08

Eric Bicfalvi, unul dintre cei mai buni jucători români din sezonul trecut, a ajuns în China, la Liaoning Whowin.

Mijlocașul de 27 de ani a fost deja prezentat la noua sa echipă, care se află 14 în prima ligă din China, din 16 echipe.

screenshot 1

Sezonul trecut a fost cel mai bun pentru fostul mijlocaș al celor de la Volyn Luțk, fiind golgheterul campionatului din Ucraina, cu 17 goluri marcate.

Rămas liber de contract după sezonul trecut, Bicfalvi a fost dorit de mai multe formații din Rusia și Ucraina, printre care Dnepr și Șahtior.

2.500.000 €este cota lui Bicfalvi

În China, Bicfalvi se va duela cu mai mulți români, Cristi Tănase, Cosmin Contra și Dan Petrescu.

poza crop 650x390 upl photos articles 51811 66697

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cipinho79
cipinho79  •  08 Iulie 2015, 18:08
Postat de sibelius pe 07 Iulie 2015, 16:16

Chiar daca exista vreo 3 echipe in Ucraina care sunt mult peste cele din Romania, campionatul nu e unul puternic. Bicfalvi a ales, ca tot romanul, BANII, ceea ce e absolut normal.

Ucraina a scazut mult din cauza razboiului e adevarat insa tot ramane pe locul 8-9 in Europa. Dinamo Kiev si Sahtior au fiecare loturi cat toata liga 1 si 2 din Romania, apoi Dnipro finalista EL e cat Steaua si Astra la un loc. celelalte sunt de nivelul Romaniei insa cu ceva mai multe rezultate in Europa

aius
aius  •  08 Iulie 2015, 07:46

,,a refuzat echipe importante din Europa,,:)))) spune una....ziaristule ?!

sibelius
sibelius  •  07 Iulie 2015, 16:16
Postat de cipinho79 pe 07 Iulie 2015, 11:25

asta chiar n-o inteleg, Bicfalvi a fost printre putinii romani din strainatate care a confirmat intr-un campionat puternic si totusi in loc sa mearga la o echipa mai mare sa poata progresa, prefera castigul pe termen scurt si in acelasi timp anonimatul unui campionat obscur departe de fotbalul modern, departe probabil si de echipa nationala. nu era mai usor sa mearga la Sahtior pe bani mai putini, sa confirme si acolo apoi sa plece in occident pe un salariu cu 7 zerouri? din China in 2-3 ani sunt convins ca nimeni nu va mai auzi de Bicfalvi. probabil Bicfalvi s-a gandit tipic romaneste, ca nu va confirma la o echipa mare si a ales siguranta. Pacat, inca o speranta care moare la nastere...

Chiar daca exista vreo 3 echipe in Ucraina care sunt mult peste cele din Romania, campionatul nu e unul puternic. Bicfalvi a ales, ca tot romanul, BANII, ceea ce e absolut normal.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează