INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

OFICIAL Virgiliu Postolachi a semnat cu vicecampioana Franței, Lille » Durata contractului

Virgiliu Postolachi prezentat la noua echipă // Foto: losc.fr +4   FOTO
Virgiliu Postolachi prezentat la noua echipă // Foto: losc.fr

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2019 12:21

Virgiliu Postolachi (19 ani, atacant) a semnat un contract pe 4 ani cu Lille, vicecampioana din Ligue 1. PSG îl cedează liber pe jucător, însă va păstra procente dintr-un următor transfer.

Moldoveanul Postolachi a fost crescut la Academia lui PSG, dar până acum nu a bifat niciun meci oficial pentru formația din capitala Franței. Recent, a înscris un gol cu călcâiul în amicalul PSG - Dynamo Dresda 6-1.

„Dacă te uiți atent la tinerele talente din Franța ale fiecărui sezon, Virgiliu Postolachi este cunoscut pentru numele său. Născut în Edineț, Moldova, dar ajuns devreme în Franța la doar 2 ani, acest atacant cu un uriaș potențial a ajuns la Academia lui PSG în 2013.

În 2016, a câștigat Campionatul Franței U-17. Performanța s-a repetat și în sezonul următor, când Postolochi a înscris două goluri în finala PSG - Monaco 3-0. De asemenea, Postolachi a înscris de două ori în 6 meciuri și în UEFA Youth League”, se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al lui Lille.

Postolachi și-a declarat dorința de a juca pentru România, însă Federația Moldovei încearcă să împiedice convocarea. Cazul a ajuns la FIFA, care ar putea lua o decizie în acest sens în toamna acestui an.

Vezi și:

VIDEO / EXCLUSIV Virgiliu Postolachi, subiect de dispută între FRF și Federația din Moldova: „Îl așteptăm în naționala noastră”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (9)
red_white_
red_white_  •  18 Iulie 2019, 18:22

Ati omorat lumea cu postolachi asta, transferat de lille gratis, ptr a il folosi la echipa de tineret. Un jucator modest, daca era ceva de capu lui, nu il lasa psg sa plece gratiss. Avem in Romania multi tineri atacanti mai buni ca el

simonhalep
simonhalep  •  18 Iulie 2019, 16:21

WTF is prostolache?

bazinga
bazinga  •  18 Iulie 2019, 15:25
Postat de bengalezulsebyk pe 18 Iulie 2019, 12:46

Virgiliu te asteptam la Steaua.

NICIODATA !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează