INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Oli plătește salariile la Al Ahli! Situație incredibilă în Emirate: Olăroiu a ajuns finanțator în Dubai

Olăroiu a strâns numai din salarii circa 23,1 milioane euro în Golf, unde antrenează din 2007
Olăroiu a strâns numai din salarii circa 23,1 milioane euro în Golf, unde antrenează din 2007

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2017 00:00

Cosmin Olăroiu a sărit în ajutorul clubului din Dubai, care are restanțe de câteva luni la angajații săi.

Când a prelungit cu Al Ahli pentru 4,7 milioane € pe sezon, în iulie 2015, Cosmin Olăroiu nu și-a închipuit, probabil, că într-o bună zi va împrumuta clubul cu bani.

Considerată la un moment dat cea mai bogată din Emiratele Arabe Unite, gruparea din Dubai a ajuns însă într-o situație financiară delicată. Iar în ultimele luni nu și-a mai putut plăti angajații, ale căror salarii au fost preluate de antrenorul român.

Nici în plan sportiv lucrurile nu merg cum și-ar dori șeicii. Al Ahli ocupă poziția a doua în clasament, după 19 etape. Dar e la 9 puncte de liderul Al Jazira. Iar în grupele Ligii Campionilor Asiei, tocmai a fost învinsă de Lokomotiv Tașkent cu 2-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  02 Martie 2017, 12:58

Probabil ca Oli a renuntat la o parte din banii care i se cuvin, dar nu ca a platit el cu banii din buzunar. Gesepe haideti sa nu mai exageram in halul asta, ratingul se poate face si pe bune nu doar pe minciuni.

alex_x
alex_x  •  02 Martie 2017, 10:06

Energia eoliana,masinile electrice i au saracit pe bietiiseici.in curand vor emigra la romania sa lucreze pe 1000 de roni...bietii de ei...

agentul0007
agentul0007  •  02 Martie 2017, 09:04

daca si aia au probleme cu banii ..........

Vezi toate comentariile (3)
Comentează