INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS - CESENA 2-0

Omul invizibil! » Lui Mutu nu i-a ieşit nimic în meciul cu Juventus

Mutu (în duel cu Lichtsteiner) a reprezentat imaginea perfectă a supliciului îndurat de Cesena cu Juventus
Mutu (în duel cu Lichtsteiner) a reprezentat imaginea perfectă a supliciului îndurat de Cesena cu Juventus

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 22:58

După ce a fost jucătorul etapei trecute, reuşind o ”doppietta” cu Genoa, ieri atacantul român a suferit împreună cu Cesena în faţa asediului liderului.

Cu o floare nu se face primăvară şi nici Cesena nu poate scăpa de retrogradare. Degeaba şi-a făcut autocritica înaintea meciului cu Juventus şi a promis alte goluri. După "doppietta" reuşită cu Genoa, Mutu a revenit la condiţia jucătorului modest al penultimei clasate. Nici măcar de 5, notă pe care singur şi-a dat-o!, atacantul român a fost invizibil ieri, în eşecul de la Torino (0-2).

Folosit acum de Arrigoni în tandem cu Bogdani, Adrian a suferit teribil în faţa echipei cu care a luat două titluri de campion (ulterior anulate de Calciopoli!). Aportul lui ofensiv a tins spre zero, în condiţiile în care Cesena a ridicat baricade, avînd doar două ocazii. A scos o lovitură liberă în prima repriză, s-a chinuit să ţină mingea, dar n-a cîştigat decît 4 dueluri din 15 cu adversarii.

Logic, Cesena doar a amînat golul, pînă la reuşita lui Marchisio (72). După care tot planul s-a prăbuşit. Antonioli a fost eliminat (uşor) şi sancţionat şi cu penalty, pe care fundaşul Rodriguez (Arrigoni epuizase schimbările) nu l-a putut para (83), iar Juventus, neînvinsă, a redevenit lider.

0 şuturi la poartă, 0 pase de gol, 0 centrări şi 0 driblinguri reuşite a avut Mutu în 90 de minute contra lui Juventus

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
flafy
flafy  •  05 Decembrie 2011, 09:56

n-are cu cine sa joace la Cesena...

unurt1
unurt1  •  05 Decembrie 2011, 09:10

"0 pase de gol" Daca Cesena nu a marcat, gate pase de gol vroiati sa dea Mutu? :)))

coldplay3r
coldplay3r  •  05 Decembrie 2011, 03:45

din pacate fotbalul se joaca in echipa, iar mutu este singurul jucator de valoare al cesenei! Fara 2 mijlocasi buni, doar un sezon bun al romanului poate sa ii salveze de la retrogradare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează