INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

”Panti” pleacă de la Manchester City în vară! Florin Manea confirmă: ”Va apăra tot într-un campionat mare”

Pantilimon a vrut s-o părăsească pe City și în 2013, dar clubul a cerut 4,7 milioane de euro pentru a-i da drumul
Pantilimon a vrut s-o părăsească pe City și în 2013, dar clubul a cerut 4,7 milioane de euro pentru a-i da drumul

Articol de - Publicat sambata, 22 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 22:55

”Tricolorul” a refuzat prelungirea acordului, propusă de managerul Pellegrini, şi clubul îi caută înlocuitor.

Managerul lui Man. City, Manuel Pellegrini, l-ar fi vrut şi sezonul viitor alături de el, pe bancă. Dar Costel Pantilimon s-a săturat să fie doar back-up pentru portarul titular Joe Hart. Şi după ce a chibzuit bine a refuzat prelungirea contractului propusă de tehnicianul chilian.

Dacă City s-a orientat deja, monitorizîndu-l intens pe argentinianul Geronimo Rulli, 21 de ani, de la Estudiantes, "tricolorul" e abia la începutul căutărilor. "Ce pot să vă spun este că el va apăra şi sezonul viitor tot într-unul din campionatele mari ale Europei. Nu pleci de la City ca să joci după aceea la Wisla Cracovia, asta-i clar!", a punctat impresarul Florin Manea, bun prieten cu "Panti".

În afara lui Man. City pe cartea de vizită, Pantilimon mai are un atu. Pe 30 iunie îi expiră contractul cu englezii şi va putea negocia apoi din postura de jucător liber. Oferte? Manea nu se grăbeşte: "E destul de devreme. Am discutat cu cîteva cluburi pentru el, vom vedea ce iese".

2 e numărul trofeelor cîştigate de "Panti" cu City: Supercupa Angliei (2012) şi Cupa Ligii Angliei (2014). Titlul din 2012 nu i s-a trecut fiindcă nu apărase deloc în campionat

18 apariţii a bifat "tricolorul" la alb-albaştri în acest sezon în Premier League (7), Cupa Ligii Angliei (5), Cupa Angliei (5) şi în Ligă (1)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bamse1901
bamse1901  •  22 Martie 2014, 17:52

pai nu va iesi la pensie de acolo

vladutz13
vladutz13  •  22 Martie 2014, 14:01

Eu cred ca Pantilimon are o sansa mare sa ramana in Premier League. A fost vazut, apreciat, in Anglia cat de cat... ar trebui sa se straduiasca sa gaseasca loc la o echipa mai mica tot de-acolo.... numai sa fie titular.

alecsss
alecsss  •  22 Martie 2014, 10:26

Cum adica "va apara tot intr-un campionat mare"? Ce, in asta al Angliei a aparat?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close