INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA - SIENA 1-0

Paul Codrea: "Mutu este un jucător mare, un fenomen"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2009 00:00

Mijlocaşul român al Sienei, Paul Codrea, a vorbit la finalul partidei cu Fiorentina despre coechipierul său de la naţională, Adrian Mutu, care a înscris golul victoriei împotriva echipei sale.

"A fost o partidă în care am avut ghinion. Am suferit în primele minute, dar apoi ne-am mai revenit. Păcat că în momentele noastre bune, Mutu a înscris. La sfîrşitul meciului l-am întrebat dacă ar vrea să vină la Siena, dar a spus nu. El este în continuare un jucător mare, un fenomen", a spus Paul Codrea pentru violanews.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  22 Martie 2009, 22:37

mai pitic de fotbalist de CODREA mai lasa-ne cu declaratiile tale ca MUTU e cel mai .. E VARZA BAAAAA!! Ce a castigat el MA? Ce a castigat vreo cupa Liga Camp sau ceva. E eun drogat si atat Iar tu impreuna cu piturca stelistu sa ne lasati in pace Cu pitici si incuiati la minte nu vem vedea NICIODATA o ROMANIA campioana AFARA Cu incompetenti si stelsti imputiti si federatie imputita AFARA

blueicelion
blueicelion  •  22 Martie 2009, 19:46

Mutu a facut deja prea multe pentru un popor; sa se mai zbata si altii (a inscris peste 100 de goluri in Seria A, unde mai punem si o serie de goluri importante pentru nationala).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează