INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Premier Panti, Hart League » Pellegrini a preluat la City modelul Realului. Un portar în campionat, altul în Ligă

Pantilimon zboară în poarta lui City. Cu el, echipa a primit doar 4 goluri în Premier. În medie 0,66 pe meci // Foto: Guliver/GettyImages
Pantilimon zboară în poarta lui City. Cu el, echipa a primit doar 4 goluri în Premier. În medie 0,66 pe meci // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 12:34

Deşi presa engleză face presiuni pentru goalkeeperul Angliei, clubul vrea să-i facă o nouă ofertă tricolorului şi să-i mărească salariul de 1,5 milioane de euro anual.

Manuel Pellegrini a găsit calea de a-şi împăca ambii portari: modelul Real. Dacă în Premier League începe cu Pantilimon, în Ligă a decis să-i acorde întîietate fostului număr unu, Joe Hart. Exact cum procedează şi Carlo Ancelotti la Madrid cu Diego Lopez, care apără în La Liga, şi Iker Casillas, titular în Champions League.

Pellegrini a anunţat ieri că Hart va apăra marţi contra lui Bayern şi că va face şi alte schimbări: "Fiind deja calificaţi în optimile Ligii, mi se pare mai important derby-ul cu Arsenal". Unde între buturi va reveni Panti.

[VIDEO CU GOLUL PRIMIT DE PANTILIMON]

Că managerul mizează pe român, în ciuda presiunilor ziariştilor britanici pentru goalkeeperul Angliei, o demonstrează şi discuţiile privind păstrarea lui. Tehnicianul chilian trage de Costel să-i prelungească acordul scadent în vară şi clubul are în vedere o mărire substanţială a salariului, cifrat acum la 1,5 milioane de euro: "Vom vedea ce-şi doreşte şi Pantilimon, iar apoi vom lua o decizie".

6 meciuri consecutive în Premier, cu cel de sîmbătă, contra lui Southampton, a bifat Pantilimon ca titular la City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
istoricu
istoricu  •  09 Decembrie 2013, 16:14

nu va faceti probleme de vina sunt ce 6 juc de la city care nu au facut nimic sa-l opreasca pe un singur jucator !!! advers Osvaldo ca atare pantelimon are cea mai mica vina dintre toti va apara si in meciul urmator pt ca lui pelegrini daca incerci sa-i impui un jucator in speta hart, antrenorul va face invers din mandrie si pt ca are coloana vertebrala ca sa-i impui asa ceva din pacate pt panti urmatorul meci e cu Arsenal iar cu astia portarul are sanse 50 - 50 % ca sa o faca de oaie in vreun fel in rest toti cei care comenteaza inpotriva unui roman care nu face rau ca altii ( gen oamenii politici) sunt MARI IDIOTI ! Bafta Pantii

vladutz13
vladutz13  •  09 Decembrie 2013, 10:39

Toate informatiile de aici provin dinaintea meciului din campionat. Intre timp, Pantilimon a facut o gafa care i-a costat pe City victoria.... nu e admisibil sa iei gol cu bolta, cand esti pe linia portii si esti atat de inalt. S-ar putea sa-si piarda postul de titular.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Decembrie 2013, 09:28

Manuel Pellegrini nu se lasa influentat de nimeni ...el stie sa antreneze si pana acum are rezultate ...Mancini s a lasat influentat de presa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close