INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Prins în mijlocul furtunii în EAU, Cosmin Olăroiu e ameninţat dur şi de Al Ahli » Concediat şi arestat?!

Cosmin Olăroiu a plecat cu scandal și de la Al Hilal și e aproape și de despărțirea de Al Ahli
Cosmin Olăroiu a plecat cu scandal și de la Al Hilal și e aproape și de despărțirea de Al Ahli

Articol de - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 10:13

Potrivit surselor judiciare peninsulare, antrenorul român Cosmin Olăroiu ar fi comis, semnînd două contracte, o infracţiune pasibilă cu închisoare şi amendă. Iar şeicul lui Al Ahli îl poate demite oricînd.

Cosmin Olăroiu a intrat rău la mijloc în megascandalul dintre Al Ain şi Al Ahli, cluburile din Emiratele Arabe Unite pe care le-a schimbat în vară. Pînă şi actualul şef, şeicul Al Naboodah, l-a criticat dur, ameninţîndu-l şi cu demiterea. Mai mult, potrivit surselor judiciare din Peninsulă, e posibilă arestarea antrenorului!

"Cosmin Olăroiu a comis o infracţiune ce se pedepseşte cu închisoarea şi o penalitate financiară. Justiţia va demara acţiunile necesare bazîndu-se pe probele existente în acest caz pentru a-i dovedi vinovăţia", sună comunicatul publicat de ziare.com.

Olăroiu semnase prelungirea acordului cu Al Ain, apoi s-a dus la rivali şi a parafat al doilea contract. Motiv pentru care federaţia l-a amendat cu 500.000 de euro.

Reacţia sa furibundă, "e o decizie la comandă, o ruşine, dar probabil cei de la Al Ain au nevoie de bani să-şi cumpere echipament, că nu l-au mai schimbat de doi ani", l-a înfuriat şi pe Al Naboodah.

"Nu-i putem permite unui individ care aparţine Castelului Roşu (porecla lui Al Ahli) să aibă deviaţii de comportament. De aceea respingem declaraţiile, vom lua măsuri contra antrenorului", critică şeicul.

I-a înfuriat şi pe saudiţi
Cosmin Olăroiu s-a despărţit cu scandal şi de Al Hilal. În martie 2009, a fost demis de clubul saudit, după ce a aruncat cu un tricou imprimat cu fotografia prinţului moştenitor Sultan Bin Abdallaziz. "S-au retras stele şi antrenori extraordinari şi clubul a luat trofee fără ei", a zis prinţul Bander Bin Mohammed, preşedintele lui Al Hilal.

8 milioane de dolari este despăgubirea cerută de Al Ain, clubul de la care Oli a plecat la Al Ahli în vară

"Insultele pe care le-a folosit, nu numai împotriva lui Al Ain, ci şi contra oricărui alt club sau instituţie a statului, sînt inacceptabile şi nu pot fi tolerate" (Şeicul Abdullah Saeed Al Naboodah, preşedinte Al Ahli)

"Ca om şi ca antrenor, Olăroiu e nepoliticos. Nu mă surprinde reacţia lui, el nu respectă pe nimeni. Comportamentul lui trebuie pedepsit. A avut succes doar fiindcă a pregătit echipe mari şi cu bani" (Diego Maradona, ambasador al fotbalului din Emirate)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
rafarafa
rafarafa  •  15 Noiembrie 2013, 10:58

CARACTER DE MITIC..........ADICA ZEROOOOO!!!!!!

gabryel28
gabryel28  •  14 Noiembrie 2013, 23:58

olaroiu nu mai scapa de acolo! deja are pasaportul confiscat si nu poate parasi tara pana cand se incheie procesele si nu are nici o sansa sa scape

adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  14 Noiembrie 2013, 18:28
Postat de redknapp pe 14 Noiembrie 2013, 16:47

Mentalitatea balcanica nu se dezminte

Din pacate...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează