INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

FOTO Rangers, încă o victorie de răsunet cu rivala Celtic! Ianis Hagi, doar rezervă în meciul din Cupa Scoției

Rangers a învins-o pe rivala Celtic, scor 2-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Scoției. Ianis Hagi (22 de ani) a privit meciul de pe bancă. +10   FOTO
Rangers a învins-o pe rivala Celtic, scor 2-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Scoției. Ianis Hagi (22 de ani) a privit meciul de pe bancă.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 18:56 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 18:56

Rangers a învins-o pe rivala Celtic, scor 2-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Scoției. Ianis Hagi (22 de ani) a privit meciul de pe bancă. 

  • Rangers continuă sezonul dominant din Scoția. Și-a adjudecat deja titlul și este calificată în sferturile de finală ale Cupei. Acolo o va înfrunta pe St. Johnstone.

Veteranul Steven Davis (36 de ani), întors „acasă” după o aventură la Southampton, a deschis scorul în minutul 10, cu o execuție spectaculoasă. A reluat din „foarfecă”, de la 6 metri de poartă. Rangers și-a dublat avantajul în minutul 34, când Jonjoe Kenny a deviat mingea în propria poartă. În partea secundă, Gerrard s-a mulțumit să conserve avantajul. A avut și o doză de șansă în minutul 79. Odsonne Edouard, golgeterul lui Celtic, a ratat o lovitură de la 11 metri.

+6 FOTO

Ianis Hagi, pe bancă în Rangers - Celtic

Ianis Hagi nu a mai fost titular la Rangers de pe 21 martie, tot dintr-un meci cu Celtic. Astăzi, Steven Gerrard a adoptat o strategie ciudată. A efectuat o singură modificare, Roofe în locul lui Morelos, în minutul 81. În aceste condiții, internațional român a privit victoria de pe banca de rezerve.

Rangers - Celtic 2-0

  • Au marcat: S. Davis 10, Kent 34

Rangers - Celtic, echipele de start

RANGERS (4-3-3): McGregor - Patterson, Goldson, Helander, Barisic - Arfield, Davis, Kamara - Morelos, Arfield, Kent
Rezerve: McLaughlin, Tavernier, Simpson, Bassey, Hagi, Itten, Roofe, Zungu, Wright
Antrenor: Steven Gerrard

CELTIC (4-3-3): Bain - Kenny, Welsh, Ajer, Christie - Turnbull, Brown, McGregor - Laxalt, Edouard, Elyounoussi
Rezerve: Barkas - Ajeti, Bitton, Griffiths, Montgomery, Ralston, Rogic, Soro, Taylor
Antrenor: John Kennedy

7 goluri și 12 pase decisiveare Ianis Hagi în toate competițiile în acest sezon, în 40 de meciuri

VIDEO. Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii!”

Mai multe știri despre stranieri:

Ce scrie presa din Italia despre „thriller-ul” Cagliari - Parma » Notele primite de Man, Mihăilă și Marin: „A greșit, în căutarea gloriei personale”

Dinamo Kiev a învins-o pe Șahtior! Mircea Lucescu poate să desfacă șampania: e 99,99% campion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
matei007
matei007  •  19 Aprilie 2021, 08:44

Din pacate nu poate juca tatal sau pentru el, cu toata ambitia pe care o are. Din pacate Gica Popescu nu il poate "vopsi" la nesfarsit. Acum doi ani apunea ca este "greu" sa se decida unde sa se transfere, ca in fiecare zi mai aparea o oferta. A plecat la Genk unde a facut tusa. Apoi la Rangers unde nu joaca partidele importante. Senzatia mea este ca proiectul Viitorul a fost facut pentru Ianis. Hagi nu mai are nicio motovatie acum iar Gica Popescu nu este din pacate presedintele de club potrivit. Mai bine s-ar bucura toti trei de banii oe care i-au facut si ar renunta la a cosmetiza realitatea. Gestul lui Ianis din meciul cu Macedonia a fost de copil razgaiat. Abia la primul lui gol si s-a comportat ca si cum ar fi castigat Liga Campionilor. Nu e de mirare ca sj la Nationala a facut tusa. Este un produs TV

kensan.gmm
kensan.gmm  •  18 Aprilie 2021, 20:45

Taceti baieti ca se enerveaza redactorii si imediat il transfera la AC Milan :)) pe 20 Bulioane. Un jucator imens acest Hagi Jr.

polistul68
polistul68  •  18 Aprilie 2021, 20:29
Postat de MirceaSorin Paleacu pe 18 Aprilie 2021, 19:23

Sunt rare cazurile in care antrenorii ,in orice sport ar activa ei, își țin pe banca jucătorii valoroși... Eu nu cred ca Gérard are ceva cu Hagi Jr. Pur și simplu considera ca are jucatori mai buni ca el pe care sa-i folosească... Iar rezultatele ii dau dreptate... Numai noi ,romanii, putem crede ca nu joaca pentru ca ar avea cineva ceva cu el... Realitatea cred ca e mult mai simpla ...și mai incomoda...

E incomoda pt cei apropiati lui, si pentru cei indoctrinati cu ideea ca AIA au ceva cu noi...imi palce sa cred ca mai sunt si oameni lucizi, care, asa cum ai spus, nu cred ca Gerard are ceva cu Ianis...pur si simplu nu e destul de valoros. Dar ce ma irita, persoanl, e ca, in ciuda evidentelor, se vehiculeaza, inca, nume grele, gen Lazio...daca ei nu ar mai fi asa de penibili cu aceasta piblicitate ieftina, si noi, constestarii, sa spunem, am fi mai "domoli"...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează