INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Răspuns final în cazul lui Răzvan Marin » Directorul de la Ajax confirmă: „Românul este aproape luat”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 14:30

Transferul lui Răzvan Marin de la Standard Liege la Ajax e la un pas de realizare, lucru confirmat și de directorul sportiv al olandezilor, Marc Overmars.

„Răzvan Marin este aproape luat, vom opta şi pentru portarul de la FC Emmen, Kjell Scherpen, dar și pentru fundaşul Kik Pierie de la SC Heerenveen”, a precizat Overmars, potrivit ajax.supporters.nl, care citează postul TV Nos.

Suma vehiculată pentru transferul mijlocașului de 22 de ani este de 12 milioane de euro. Răzvan Marin ar urma să semneze pe 5 sezoane.

95de partide are Răzvan Marin la  Standard Liege, în care a contribuit la 35 de goluri 

5 goluri şi 7 assisturi are Răzvan Marin în 29 de jocuri din acest campionat la Standard. Şi-a egalat numărul paselor decisive din cel trecut. Cu Mechelen, acum un an, a reuşit trei!

Citește și:

EXCLUSIV Suporterii lui Ajax așteaptă să-l descopere pe Răzvan Marin: „Am înțeles că are un șut bun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
2055675451168035
Adrian Babu  •  02 Aprilie 2019, 06:37

Ajax o luat o decizie buna si o sa il vanda pe bani multi !! Nu fiti romani prosti si criticati totu inainte de a demonstra!! Nu am nik cu Razvan Marin dar ma bucur pt el !! Cu un bravo si din partea voastra ar fi suficien!!

rocky2
rocky2  •  01 Aprilie 2019, 18:53

Nici nu stiu astia ce mare plasa isi iau cu Marin, care nu va prinde echipa la Ajax nici in vecii vecilor! Vor plange dupa bani la fel cum plang si acum cei de la Anderlecht dupa banii aruncati pe fereastra cu Stanciu! Ca sa dai 8 mil pe un jucator, iar dupa un an jumate sa-l dai doar pe 4, inseamna ca recunosti prostia facuta!

klauz
klauz  •  01 Aprilie 2019, 16:24

Ajax se pacaleste mult daca il ia pe Razvan Marin. E foarte slab, un jucator de pase laterale care joaca numai la siguranta lui. Da, e adevarat ca face 90% din pae reusite, sau peste, dar daca scoti pasele de 4-5 metri, ramai cu 0... Nu poate face o deposedare, nu are sut decat slab si telefonat, nu are personalitate, nu depaseste adversari, nu e un Pogba sau un Barkley, desi e pe acelasi post, ci doar un marunt jucator care joaca la alibi, prefacandu-se - de fapt - ca joaca.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează